Craiova, învinsă de o echipă decimată. Ucrainenii nu mai jucaseră un meci oficial de 8 luni!

Craiova, învinsă de o echipă decimată. Ucrainenii nu mai jucaseră un meci oficial de 8 luni!

După ce a dominat clar prima repriză. Zorya a început tare şi a doua parte a meciului. Nahnoini şi Kabaev l-au întins serios pe Lazar, după care primul a deschis scorul, nemarcat, din mijlocul careului, la un corner bătut de Ciurko (56). Replica Universităţii? Zero! Zorya a rămas la timona jocului. O echipă care a jucat doar amicale în ultimele 8 luni şi care e decimată, după ce aproape toţi jucătorii străini au părăsit clubul ucrainean!

Universitatea Craiova a jucat lamentabil în partida cu Zorya, arătând ceva dorinţă de a juca fotbal abia în ultimele 5-6 minute ale partidei.

”Am făcut prea multe greşeli neforţate, am fost prea temători”, a tras concluzia la final antrenorul oltenilor, Laszlo Balint, care mizează totul pe meciul retur.

Returul se dispută pe Arena Naţională, pe 11 august, de la 20:30. Dacă trece de Zorya Lugansk, Craiova va da în play-off-ul Conference League peste învingătoarea duelului Hapoel Beer Sheva (Israel) - Lugano (Elveţia).

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ucrainenii și-au demonstrat din nou superioritatea, au găsit călcîiul lui Ahile al rușilor”

2 ULTIMA ORĂ S-a instalat panica? Rusia şi-a mutat avioanele şi elicopterele din Crimeea!

3 Șeful tătarilor din Crimeea după „sabotaje”: „Podul de peste strâmtoarea Kerci este foarte jignit că trebuie să stea la coadă”

4 ULTIMA ORĂ Conducerea rusă a Crimeei a părăsit peninsula în urma unui apel venit de la Moscova

5 Rușii pregătesc măcelul? / Transporturi uriașe de rachete și sisteme S-300 către Ucraina