Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de mașină

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de mașină

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu, în vârstă de 43 de ani, a murit, luni dimineață, în urma unui accident rutier produs la ieșirea din Săcele spre Năvodari, pe DN 22 B, județul Constanța. Acesta era singur în mașină și, din cauza vitezei, autoturismul a ieșit de pe carosabil, lovind mai mulți copaci.

Potrivit Poliției Constanța, accidentul s-a produs pe din cauza vitezei.

"A fost un accident rutier grav, la ieșire din localitatea Săcele spre Năvodari, pe DN 22 B, pe fondul neadaptarii vitezei. Un bărbat de 43 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a ieșit cu mașina de pe partea carosabilă și a acroșat copaci dintr-un stufăriș. El a fost găsit decedat”, au anunțat reprezentanții Poliției Constanța, citați de Mediafax.

Surse din anchetă spun că la volanul mașinii era creatorul de modă Răzvan Ciobanu. Acesta era singur în mașină când s-a produs accidentul.

Reprezentanții Poliției Constanța au precizat că accidentul a fost anunțat la 112 la ora 7.15, de către un fermier care a trecut prin zonă și a văzut ce s-a întâmplat. Polițiștii sunt la fața locului și fac verificări pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs evenimentul rutier.

Libertatea relateaza ca in autoturism s-ar mai fi gasit un act de identitate, insa in interiorul masinii se afla doar soferul, Razvan Ciobanu.

Reprezentanții Poliției Constanța au precizat că trupul neînsuflețit al creatorului de modă a fost găsit lângă mașină, ceea ce înseamnă că el a fost aruncat din autoturism, în urma impactului puternic.

Primele cercetări arată că mașina condusă de creatorul de modă a mers pe drumul de pământ aproximativ un kilometru, din drumul județean, înainte să se oprească.

Reprezentanții Poliției Constanța au precizat că accidentul a fost anunțat la 112 la ora 7.15, de către un fermier care a trecut prin zonă și a văzut ce s-a întâmplat. Polițiștii sunt la fața locului și fac verificări pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs evenimentul rutier.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu, un personaj controversat

A debutat în modă la vârsta de 19 ani, iar, în 2007, și a participat alături de creatoarea de modă Irina Schrotter la expoziția internațională de design vestimentar The Train de la New York, SUA. Însă, în 2010, a intrat în faliment, iar apoi, o perioadă, a absentat din viața publică, fiind plecat din țară. În străinătate a colaborat cu mai multe branduri de modă, precum Armand Basi, Westwood și Zara.

Tot în 2010, creatorul de modă Răzvan Ciobanu a intrat în vizorul procurorilor după ce ar fi cumpărat mai multe doze de cocaină de la dealeri, el fiind monitorizat de poliţişti sub acoperire care urmăreau o reţea de traficanţi de droguri în cluburile din Capitală şi în hoteluri de lux.

În ultimii ani, Răzvan Ciobanu a fost unul dintre jurații concursului "Bravo, ai stil!" difuzat de Kanal D.

Anul trecut, Răzvan Ciobanu a fost audiat de DIICOT Ploieşti, fiind suspectat că ar deţine droguri de risc pentru consum propriu. Dosarul viza mai multe persoane care ar fi comercializat droguri de risc și de mare risc în zone bune ale Capitalei.

Răzvan Ciobanu și-a făcut publică orientarea homosexuală, dar a declarat că nu vrea să vorbească despre acest subiect.





Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”