Creatorul de modă Stephan Pelger a fost găsit spânzurat în atelierul său din București, la doar 43 de ani

Creatorul de modă Stephan Pelger a fost găsit spânzurat în atelierul său din București, la doar 43 de ani

Designerul român în vârstă de 43 de ani a fost găsit mort în atelierul său din Sectorul 2 din Bucureşti.

Designerul român Stephan Pelger, în vârstă de 43 de ani, a fost găsit mort în apartamentul său din București. Din primele informații, acesta s-ar fi sinucis prin spânzurare.

"La data de 8 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 8 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuință, din Sectorul 2, se află o persoană decedată. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei", se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

De mia mulți ani, Stephan Pelger a povestit că se luptă cu o depresie. Acest lucru s-a întâmpălat după incidentul de la Cannes , din 2018, când a fost bătut cu bestialitate, după ce a fost răpit de două femi și dus într-o oparcare.

"Sufăr de depresie de la 10 ani. Prima dată am fost într-un centru de psihiatrie la 10 ani, la noi în România. Apoi la 21 de ani La Viena, apoi la 34 de ani la München și acum, aici, lângă București. Depresia e o boală despre care noi nu vorbim. (…) Nimic nu și-a făcut efectul, medicina era foarte învechită. Remedierea ține toată viața, dar am pierdut controlul”, povestea Stephan Pelger într-un alt interviu, scrie antena3.ro.

Stephan Pelger a fost unul dintre cei mai cunoscuți creatori de modă din România. A îmbrăcat foarte multe vedete și în anul 2015 a povestit că Prima Doamnă, Carmen Iohannis i-a făcut marţi o vizită, la atelierul din Bucureşti şi că pe viitor va exista o colaborare între cei doi, în ceea ce priveşte ţinutele pe care le va purta în cadru oficial.

"Astăzi a fost o zi cu totul specială!!! Am făcut sfeştania atelierului, am avut multe întâlniri, iar ultima s-a încheiat chiar cu Prima Doamnă a României, o adevărată prezenţă elegantă şi, din câte mi-am dat seama, un suflet frumos! Sunt foarte onorat de aceasta nouă colaborare", a scris în 2015 Stephan Pelger pe pagina de Facebook.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB