Creatorul filmulețului cu Trump 'bătând' CNN spune că a fost doar 'o glumă, nimic mai mult'

Creatorul filmulețului cu Trump 'bătând' CNN spune că a fost doar 'o glumă, nimic mai mult'

Un utilizator al site-ului Reddit care și-a asumat 'paternitatea' înregistrării video prelucrate în care Donald Trump îl atacă fizic pe un bărbat peste al cărui cap este suprapus logoul CNN a prezentat scuze marți, explicând că filmulețul a fost doar 'o glumă, nimic mai mult', transmite miercuri DPA.

'Acest meme a fost creat exclusiv ca o satiră, nu era destinat să fie o chemare la violență împotriva CNN sau a vreunui alt canal de știri', a scris user-ul HanAssholeSolo, într-o postare de 700 de cuvinte pe Reddit.

User-ul și-a asumat creditul pentru crearea versiunii inițiale a controversatei înregistrări.

'Nu m-am gândit niciun moment că cineva îl va prelua, îi va adăuga sunet și apoi îl va urca pe feed-ul de Twitter al Președintelui', a mai explicat utilizatorul. El a prezentat scuze și pentru alte postări 'care au fost rasiste, bigote și antisemite'.

O postare distribuită în ultimele zile pe social media și despre care se crede că aparține aceluiași user arată o colecție de fotografii ale unor personalități ale postului CNN, fiecare având deasupra Steaua lui David, cu explicația 'E ceva ciudat cu CNN ... nu pot spune exact ce.'

'Nu sunt în niciun caz genul ăsta de persoană, iubesc și accept oameni cu toate modurile de viață și am făcut la fel toată viața', a scris user-ul în mesajul său de scuze, explicând că de vină au fost 'trolli' care au vrut 'să obțină o reacție'.

User-ul Reddit a mai spus că nu va mai posta 'lucruri jignitoare sau mesaje de ură', și că aceasta este ultima sa postare de pe contul respectiv.

Donald Trump a redistribuit duminică filmulețul prelucrat, cu hashtag-urile '#FraudNewsCNN' și '#FNN', după trei zile de ofensivă personală îndreptată mai ales împotriva canalelor de televiziune pe care președintele le consideră ostile administrației sale.

Filmulețul postat duminică durează 28 de secunde, dar acțiunea propriu-zisă ține doar patru secunde, fiind reluată de mai multe ori. El îl arată pe Trump, îmbrăcat cu costum și cravată, repezindu-se și apucându-l de gât, la marginea unui ring de catch, pe un bărbat al cărui cap este mascat în întregime de logoul CNN. Trump îl culcă la pământ pe bărbat și îi trage câțiva pumni, după care se ridică și pleacă.

Filmulețul este versiunea modificată a scenei originale din 2007, din timpul unui meci demonstrativ de catch. Bărbatul cu care Donald Trump simulează o luptă este Vince McMahon, un promotor de succes al acestui sport și soțul Lindei McMahon, numită de Trump ministru pentru întreprinderile mici.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu