Creatura bizară descoperită de un pescar, care are dinți ca ai oamenilor: „Mușcă doar dacă o deranjezi“

Creatura bizară descoperită de un pescar, care are dinți ca ai oamenilor: „Mușcă doar dacă o deranjezi“

O creatură bizară, cu dinți asemănători oamenilor a fost descoperită de un pescar din Murmansk, nord-vestul Rusiei. Roman Fedorțov și-a dedicat viața pentru a căuta creaturi necunoscute. Ultima sa captură este uluitoare.

Un pește-mostru cu dinți ca de om FOTO Instagram

Își petrece luni de viață pe mare, împărtășind fotografii cu pești înspăimântători cu cei 650.000 de urmăritori ai săi pe Instagram (@rfedortsov_official_account ), relatează Mirror .

Ultima sa captură este uluitoare ca de obicei. În imagine apare un pește uriaș, cu pete negre și gri, cu aripioare mari și mai mulți dinți masivi, inclusiv molari, în gură.

Roman a identificat-o ca fiind un tip de anghilă-lup, împărtășind videoclipul înfiorător cu fanii săi, unde a strâns 198.000 de vizualizări și 7.800 de aprecieri, precum și mii de comentarii.

"Nu sunt chiar atât de feroce pe cât arată"

În clip, anghila poate fi văzută întinsă, înainte ca Roman să-i deschidă gura și să scoată în evidență dinții. Postarea avea titlul: „Nu poți avea niciodată prea mulți dinți”.

Un utilizator de Instagram a comentat: „Zâmbește, dragă! Făptură magnifică!” Altul a adăugat: „Anghilelor-lup le place să mănânce animale cu coajă tare, cum ar fi crabii și scoici și nu sunt chiar atât de feroce pe cât arată, se pare că se împerechează pe viață. Mușcă doar dacă le deranjezi.”

Acest pește are un gust foarte bun. Chiar dacă arată ca un monstru”, a scris un altul.

Începe cea mai mare vânătoare a monstrului din Loch Ness. Misterul fiarei uriașe care a fascinat lumea

Loch Ness Centre, o atracție turistică și o expoziție dedicată creaturii legendare, organizează „cea mai mare căutare din ultimii 50 de ani” pentru a-l repera pe bătrânul Nessie. Folosind drone și echipamente acustice, sute de voluntari din întreaga lume participă la această vânătoare.

În urmă cu 90 de ani, Aldie Mackay, managerul hotelului Drumnadrochit, a intrat într-o seară în bar și le-a spus clienților că tocmai a văzut o „fiară de apă ” în Loch Ness.

De aici a început crearea de mituri moderne în jurul unui monstru care supraviețuiește în adâncurile lacului Highland. Weekend-ul viitor, sute de fani ai lui Nessie sunt așteptați să participe la cea mai mare vânătoare organizată în ultimii 50 de ani, relatează The Guardian .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat