Creşterea numărului contractelor de muncă suspendate a încetinit, miercuri, pentru a doua zi consecutiv

Creşterea numărului contractelor de muncă suspendate a încetinit, miercuri, pentru a doua zi consecutiv

Un număr de 917.655 de contracte individuale de muncă au fost suspendate de la instituirea stării de urgenţă (16 martie) până miercuri, potrivit cifrelor centralizate de Inspecţia Muncii şi transmise de Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale (MMPS).

Deşi evoluţia contractelor de muncă suspendate este în creştere în această săptămână, numărul contractelor suspendate anunţate miercuri a urcat cu doar 2.418 faţă de numărul de contracte suspendate anunţat marţi. Numărul contractelor suspendate anunţate marţi era cu 12.559 mai mare decât în ziua anterioară.

Din cele 917.655 de contracte de muncă suspendate anunţate miercuri, 273.189 erau din Industria prelucrătoare, 165.773 erau din Comerţul cu ridicata şi cu amănuntul, repararea autovehiculelor şi motocicletelor, iar 112.408 de contracte erau din Hoteluri şi restaurante.

Numărul contractelor de muncă încheiate de la instituirea stării de urgenţă a ajuns miercuri la 320.145, dintre care 58.142 erau din Comerţul cu ridicata şi amănuntul, repararea autovehiculelor şi motocicletelor, 56.209 din Industria prelucrătoare, iar 45.124 din Construcţii. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Uite o întrebare / Cine a luat 5 milioane de euro șpagă pentru Dragnea, la Atena?

2 Sebastian Lăzăroiu îl face muci pe Cîțu

3 Ce diferențe genetice sunt între transilvăneni, valahi, moldoveni și dobrogeni

4 Se înmulțesc fulgerele / Ramona Ursu: Incredibil acest Florin Cîțu. Mincinos, lipsit de scrupule, iresponsabil, …

5 Vești proaste pentru Cîțu! Procurorul DNA care s-a autosesizat în dosarul vaccinurilor este cel care „l-a trim…