Creșterea ratei mortalității cauzate de COVID-19 în Rusia stârneşte o deosebită îngrijorare (vicepremierul rus Tatiana Golikova)

Creșterea ratei mortalității cauzate de COVID-19 în Rusia stârneşte o deosebită îngrijorare (vicepremierul rus Tatiana Golikova)

Vicepremierul rus, Tatiana Golikova, a declarat că creșterea numărului de decese în rândul pacienților bolnavi de COVID-19 în Rusia stârneşte o deosebită îngrijorare. Vicepremierul rus, Tatiana Golikova, a făcut această declaraţie în cadrul unei întâlniri cu președintele rus, Vladimir Putin, şi cu membrii Guvernului.

”Evident că îngrijorarea noastră cea mai mare este creșterea continuă a ratei mortalității”, a specificat Golikova. Ea a menționat faptul că, potrivit unor datelor operațive, peste o mie de cetățeni ruși mor, în fiecare zi, din cauza bolii COVID-19. Golikova a precizat că decesele se înregistrează, de regulă, în rândul cetățenilor de peste 60 de ani, care suferă de boli cronice și nu sunt vaccinați împotriva COVID-19. De asemenea, vicepremierul rus a anunțat o scădere a ratei săptămânale de creștere a incidenței COVID-19./vdraguta/sdm2

(www.russian.rt.com – 12 noiembrie)

Sursa: rador.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...