Crima care a îngrozit America. Băiat de 9 ani, ucis în somn de sora sa: ce le-a spus părinților

Crima care a îngrozit America. Băiat de 9 ani, ucis în somn de sora sa: ce le-a spus părinților

Crimă înfiorătoare în Oklahoma. Un băiat în vârstă de 9 ani a fost ucis în timp ce dormea de sora sa, cu 3 ani mai mare. Tragedia, pentru care, deocamdată, nu există o explicație, a avut loc la domiciliu, iar părinții dormeau la etaj.

O fetiță de 12 ani a fost reținută în Tulsa, Statele Unite, după ce și-a înjunghiat fratele de doar 9 ani în timp ce părinții dormeau.

După fapta îngrozitoare, adolescenta și-a trezit părinții care dormeau la etaj și le-a spus ce a făcut. Șocați de cele întâmplate, aceștia au alerta autoritățile. Medicii sosiţi la faţa locului au încercat să îl resusciteze pe copil. Deși băieţelul a fost transportat la spital, a murit câteva ore mai târziu, relatează ABC News .

Poliția anchetează oribila faptă FOTO Arhivă Adevărul

Incidentul a avut loc vineri noaptea, când Divizia de Poliție Tulsa Riverside din Oklahoma a primit un apel în jurul orei 11:43 p.m. cu privire la o înjunghiere înregistrată în partea de sud a orașului, potrivit unui comunicat emis de autorități.

Copilul nu a mai putut fi salvat

Departamentul de Poliție din Tulsa a spus că, odată ajunși la fața locului, paramedicii din Tulsa efectuau deja manevrele de resuscitare a victimei înjunghiate, în vârstă de 9 ani.

Ofițerii au aflat că părinții copiilor dormeau ​​sus când fiica de 12 ani i-a trezit pe părinte și a spus că și-a înjunghiat fratele de 9 ani. Băiatul de 9 ani a fost transportat de urgență la spital și supus unei intervenții chirurgicale. Din păcate, a decedat din cauza rănilor suferite, la ora 2:30 a.m”, au declarat polițiștii.

Șeful Departamentului de Poliție din Tulsa, Wendell Franklin, vizibil emoționat a anunțat tragicul asasinat pe rețelele de socializare.

Toate omuciderile sunt tragice, dar a doua omucidere din 2023 din Tulsa arată o problemă a societății. Întrebarea este: cum se adresează societatea unui copil care ucide un alt copil?”, a spus șeful Franklin.”

Suspecta de 12 ani, al cărei nume nu a fost făcut public, se află află în custodia unității pentru minori a Poliției din Tulsa.

Nu au fost depuse încă acuzații în acest caz, dar legea Oklahoma spune că orice copil sub 13 ani nu poate fi urmărit penal ca un adult pentru acuzații de crimă. Deocamdată nu se știe ce a determinat-o pe fată să recurgă la un asemenea gest.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă