Crimă îngrozitoare în Croaţia/Un afacerist austriac şi-a strangulat cei trei copii/Poliţiştii aflaţi la scena crimei vor avea nevoie de consiliere psihologică

Crimă îngrozitoare în Croaţia/Un afacerist austriac şi-a strangulat cei trei copii/Poliţiştii aflaţi la scena crimei vor avea nevoie de consiliere psihologică

Croaţia este în stare de șoc: Harald Kopitz, un afacerist austriac în vârstă de 56 de ani, şi-a strangulat cei trei copii, apoi a încercat să se sinucidă. La o oră după miezul nopţii, poliţia din Zagreb a fost alertată cu privire la o postare de adio pe care o făcuse bărbatul.

În jurul orei 2 noaptea, agenţii au descins în apartamentul de lux al bărbatului, aflat în cartierul Mlini din Zagreb, unde au descoperit una dintre cele mai îngrozitoare crime produse în această zonă în ultimele decenii, scriu jurnaliştii publicaţiei vecernji.hr .

Ziua a decurs normal

Bărbatul s-a jucat cu cei trei copiii ai săi- o fată şi băiat gemeni de 7 ani şi un băieţel de 4 ani. Acesta le-a gătit cina celor mici, iar apoi i-a dus la culcare. Ulterior i-a strangulat.

Sâmbătă, la scurt timp după miezul nopţii, austriacul în vârstă de 56 de ani postase pe Facebook şi Instagram o scrisoare de adio.

La revedere tuturor, plec pentru că nu mai pot. Iubirea vieţii mele m-a părăsit pentru că fosta mea soţie a fost foarte rea cu ea şi nu am bani. Tot ce am încercat în ultimul an şi jumătate a fost un eşec, nici măcar fraţii din loja masonică nu m-au putut ajuta, nici măcar nu mi-au răspuns la apeluri. Doar prietenii mei Manfred, Roland şi fratele Helmut m-au ajutat cât au putut. Acum am ajuns la final. Deci, la revedere„, a scris omul de afaceri austriac pe reţelele de socializare.
Mesajul a fost observat de unul dintre apropiaţii bărbatului, acesta alertând poliţia. După ce a comis tripla crimă, bărbatul a încercat să se sinucidă înghiţind un cocktail de diferite pastile combinate cu alcool. Şi-a pierdut conştienţa, a căzut pe podea, iar următorul lucru pe care l-a văzut au fost feţele ofiţerilor veniţi la apartament.
Polițiștii de la locul faptei vor fi consiliați psihologic
Poliţistul care condus ancheta a declarat că scena care l-a întâmpinat când a intrat în casă a fost cel mai trist lucru pe care l-a trăit în lunga sa carieră. Departamentul de poliţie din Zagreb a anunţat că toţi agenţii care au intervenit la locul crimei vor primi asistenţă psihologică profesională.
Harold Kopitz şi-a recunoscut fapta în spital. El este în stare stabilă, dar va fi monitorizat pentru încă câteva zile.
Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...