Crimă la un chef al interlopilor români din SUA/Vali Vijelie era cu microfonul în mână

Crimă la un chef al interlopilor români din SUA/Vali Vijelie era cu microfonul în mână

Vali Vijelie ar fi trecut prin momente de groază, în urmă cu mulți ani, când a asistat la o execuție de tip mafiot, la un chef al interlopilor români din SUA - subiect pe care artistul nu l-a deschis niciodată în public, dezvăluie spynews.ro .

  • Vali ar fi fost chemat să cânte la o petrecere organizată de bandele de români din SUA
  • Interlopii s-au luat la bătaie după ce s-au certat de la dedicații
  • Crima a fost comisă de un infractor armean care a tras cu sânge rece

Era anul 2004, iar bandele de români începeau să strângă rândurile pe teritoriul SUA. Specializați în clonarea de carduri, românii reușeau să câștige sume uriașe de bani, fără să atragă atenția autorităților americane, concentrate în direcția infracțiunilor de mare violență. În vara acelui an, Vali Vijelie ar fi fost angajat să cânte într-un restaurant din Las Vegas. Petrecerea era în toi și ploua cu dolari câștigați ușor, când între petrecăreți au apărut divergențe legate de dedicațiile muzicale. Conform unor martori oculari, din cauza băuturii oamenii s-au luat la bătaie. La un moment dat, unul dintre scandalagii i-ar fi tras o palmă unui armean care își însoțea iubita româncă și care nu înțelegea nimic, mai ales că nu știa limba română. Armeanul, care era la rândul său un membru al lumii interlope a ieșit din restaurant și a mers până la mașină, de unde a revenit înarmat cu un pistol.

Victima a murit imediat
Fără să stea la discuții, acesta a îndreptat arma spre capul celui care îl lovise. Speriată, iubita româncă i-a dat peste mână chiar în momentul în care a apăsat pe trăgaci, iar glonțul a lovit victima în picior. Acest lucru nu i-a salvat, însă, viața. Glonțul i-a secționat artera femurală, iar bărbatul a murit în câteva minute. Speriați, toți oamenii prezenți în restaurantul respectiv, între care s-ar fi aflat și Vali Vijelie, au fugit cât i-au ținut picioarele. De atunci, celebrul lăutar nu ar fi deschis niciodată, în public, acest subiect delicat.


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...