Crimă sau suicid? Prima reacţie oficială a anchetatorilor în cazul studentei de la UMF descoperită strangulată în zona pârtiei de schi din Iaşi

Crimă sau suicid? Prima reacţie oficială a anchetatorilor în cazul studentei de la UMF descoperită strangulată în zona pârtiei de schi din Iaşi

Procurorii Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi continuă ancheta în cazul tinerei descoperită strangulată lângă pârtia de schi din zona Sărărie. Anchetatorii au emis şi prima reacţie oficială în acest caz. Tânăra descoperită decedată i-a spus unei apropiate că va merge în acel loc, relatează  bzi.ro .

Crimă sau suicid? Anchetatorii au emis sâmbătă după-amiază prima reacţie oficială în cazul studentei de la UMF descoperită strangulată în zona pârtiei de schi din Iaşi! Din primele informaţii reiese că tânăra i-a spus unei persoane apropiate că are de gând să meargă în acea zonă! Reporterii contidianului „Bună Ziua Iaşi” vă prezintă în continuare care au fost concluziile anchetatorilor după primele ore de cercetări.

Andreea Maria Albu i-a spus unei colege că va merge în apropierea pârtiei de schi

În urma primelor cercetări efectuate, anchetatorii ieşeni au aflat că tânăra Andreea Maria Albu i-a spus unei colege că are de gând să meargă în zona pârtiei de schi. „Pe data de 8 ianuarie 2021, în jurul orei 15:30, a fost identificat cadavrul unei tinere în vârstă de 23 de ani într-o lizieră de arbuşti din zona Sărărie, a municipiului Iaşi. Descoperirea a fost făcută de o colegă a tinerei, căreia victima îi spusese că se va deplasa în acea zonă”, a declarat sâmbătă, 9 ianuarie 2021, Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi. Conform acesteia, s-a aflat cu exactitate şi cauza decesului tinerei studente de 23 de ani. „În urma efectuării necropsiei, medicii legişti au concluzionat că moartea s-a datorat comprimării formaţiunilor vasculo-nervoase ale gâtului, cu un laţ traumatic format din colierele din material plastic identificate la gâtul victimei (este vorba despre 5 coliere)”, a adăugat Mihaela Apostol.

Ancheta continuă în cazul studentei moarte

Oamenii legii au mai spus că verificările continuă în acest dosar de moarte suspectă. „În cauză vor continua cercetările, pentru a stabili împrejurările exacte care au dus la decesul victimei”, a încheiat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi. Din câte se pare, anchetatorii vor continua audierile. Totuşi, în proporţie covârşitoare, indiciile, probele şi declaraţiile duc spre concluzia că tânăra studentă de la UMF Iaşi a decis să-şi pună capăt zilelor. Deocamdată nu se cunosc motivele care au stat la baza acestei hotărâri tragice. Asta, deoarece, din câte se pare, Andreea Maria Albu nu ar fi lăsat vreun bilet de adio şi nici nu ar fi destăinuit cuiva care este motivul unui astfel de gest. Astfel, nu se cunoşte deocamdată dacă a fost vorba depre vreo ceartă cu o persoană, despre vreo afecţiune, despre vreo dezamăgire în dragoste ori despre vreo problemă financiară.

Şi-a cumpărat colierele de la un magazin de bricolaj din Iaşi

Tot din primele informaţii reiese faptul că tânăra studentă descoperită strangulată lângă pârtia de schi din Sărărie şi-ar fi plănuit totul. Surse judiciare au afirmat că, în unul dintre buzunarele Andreei Maria Albu a fost descoperit un bon de casă de la magazinul de bricolaj Dedeman, pentru cele 5 coliere din plastic.

Mai mult, aceleaşi surse au afirmat că, pe trupul tinerei, nu au fost descoperite semne de violenţă, care să ducă la concluzia că, în această situaţie,  ar fi fost vorba despre o crimă   Amintim că, vineri, 8 ianuarie 2021, poliţiştii ieşeni au fost alertaţi cu privire la faptul că, în apropierea pârtiei de schi din zona Sărărie, a fost descoperit cadavrul unei tinere. Ulterior, oamenii legii au declanşat ancheta, pentru a stabili ce s-a întâmplat în acest caz tragic.

Sursa foto: bzi.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro