Crime sinistre în Marea Britanie. Un bărbat a fost arestat după ce trei persoane au fost găsite moarte VIDEO

Crime sinistre în Marea Britanie. Un bărbat a fost arestat după ce trei persoane au fost găsite moarte VIDEO

Un bărbat, în vârstă de 31 de ani, a fost arestat sub suspiciunea de crimă, după ce trei persoane au murit în orașul britanic Nottingham într-un „incident oribil și tragic”, relatează Independent.

Oamenii legii din Nottinghamshire au închis mai multe drumuri. FOTO EPA-EFE (Arhivă)

În această dimineață a fost anunțat un incident major, iar oamenii legii din Nottinghamshire au închis mai multe drumuri din centrul orașului.

Două persoane au fost găsite marți moarte pe Ilkeston Road, iar trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost descoperit pe Magdala Road, conform poliției din Nottinghamshire.

Alte trei persoane au fost transportate la spital după ce un șofer ar fi încercat să dea peste acestea cu o dubă pe Milton Street. Autoritățile sunt de părere că aceste evenimente au legătură între ele.

Kate Meynell, agent șef de poliție, a afirmat: „Acesta este un incident oribil și tragic în urma căruia trei persoane și-au pierdut viața. Credem că aceste trei incidente au legătură între ele și avem un bărbat în custodie. Ancheta se află în faza incipientă și o echipă de detectivi lucrează pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. Cerem oamenilor să aibă răbdare în timp ce cercetările continuă. În acest moment, o serie de drumuri din oraș vor rămâne închise pe măsură ce ancheta avansează”.

Glen Gretton, un locuitor din zonă, a afirmat că a fost trezit marți dimineață, în jurul orei 5.00, de zgomotul unor mașini de poliție care treceau pe lângă locuința sa.

Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, care locuiește într-un apartament situat pe Mansfield Road, în Sherwood, a afirmat: „Am auzit o mașină de poliție trecând. Conducea extrem de repede, urmată de o alta, o alta.

Continuau să vină, așa că am știut că ceva destul de important... se întâmpla undeva în jurul centrului orașului".

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Ce se întâmplă? / Bombardiere strategice americane B-52H au înconjurat enclava rusă Kaliningrad de la Marea Baltică

2 Horoscop joi, 30 mai. Racii sunt prea curioşi, iar fecioarele nu se pot concentra

3 N-o să vă vină să credeți, dar acest articol a fost publicat în revista SRI...

4 VIDEO Surpriză de proporții, drona care ar fi lovit radarul din Rusia ar fi de fabricație portugheză

5 O lege mai mult decât interesantă promulgată de președintele Iohannis...