CRIMINAL în serie? Poliția a găsit oase de la patru cadavre în ancheta fetelor dispărute. Amănunte CUTREMURĂTOARE

CRIMINAL în serie? Poliția a găsit oase de la patru cadavre în ancheta fetelor dispărute. Amănunte CUTREMURĂTOARE

Risc Seismic

Rămășițe umane arse au fost găsite în locuința unui mecanic auto din Caracal, percheziționată vineri la șase dimineața, după dispariția a două tinere care au făcut autostopul. Ultima dintre ele, în vârstă de 15 ani, a dispărut miercuri, iar joi a sunat la 112 să spună că este ținută captivă într-o casă. La adresa unde au fost făcute percheziții vineri au fost găsite și bijuterii care, din primele date, aparțin fetei de 15 ani. O altă tânără a fost dată dispărută în urmă cu câteva luni.

UPDATE/Legiștii au confirmat că rămășițele din curtea criminalului din Olt sunt ale unor oameni. Medicii au dat verdictul în urmă cu puțin timp. Se pare că în casa bărbatului au fost găsite patru cadavre.

UPDATE/Antena 3 a prezentat în exclusivitatea imagini din casa groazei, acolo unde polițiștii au descoperit mai multe rămășițe umane. În acest moment, sunt informații potrivit cărora sunt patru cadavre.

Apar informații revoltătoare în cazul crimelor din Olt. Anchetatorii au găsit rămășițe de la nu mai puțin de patru cadavre, anunță Antena 3. Inițial se știa că ar fi vorba de două cadavre, însă descoperirile anchetatorilor au arătat că omul are la activ mai multe victime.

UPDATE/Apar noi informații în cazul fetelor dispărute din Caracal. Rămășițele umane au fost găsite în mai multe butoaie metalice, în fântână dar și în frigider.

Surse spun rămășițele provin de la patru persoane.

Inițial se știa că ar fi vorba de două cadavre, însă descoperirile anchetatorilor au arătat că omul are la activ mai multe victime.

UPDATE/Mama Alexandrei Măceşeanu, adolescenta despre care se crede că a fost sechestrată de un bărbat din Caracal, a ajuns vineri-dimineaţă, 26 iulie, la locuinţa suspectului George Dincă, un bărbat de 65 ani care i-ar fi omorât copila în chinuri groaznice. 

Femeia este distrusă de durere şi repetă continuu «Mi-a omorât copilul!», după ce informaţiile că în frigiderul bărbatului s-ar fi găsit mai multe pungi cu carne, iar într-un butoi metalic - oase calcinate au ajuns deja la urechile tuturor.

UPDATE/Mărturia unei foste angajate a bărbatului bănuit că le-a ucis pe fetele din Caracal. „Mi-a spus că îmi dă bani să mă culc cu el. Îi plăceau filmele de groază”

„Mi-a spus că îmi dă o sumă de bani să mă culc cu el, iar când am auzit am plecat acasă. Nu am mai lucrat. Trei luni de zile am lucrat la el, acolo sus. În casă e mizerie. Fierbea la câini, avea câini mulți. Soțul meu i-a făcut un gard înalt. Are un gard de 3-4 metri, din bolțari.

UPDATE/Noi informaţii apar în cazul fetei dispărute dintr-o comună din judeţul Olt, după ce poliţiştii au descins vineri, 26 iulie, la o adresă din Caracal, unde ar fi găsit hainele victimei şi mai multe oase calcinate, relatează Adevărul. 

Surse din rândul anchetatorilor spun că Alexandra Măceşeanu, adolescenta de 15 ani dată dispărută miercuri, 24 iulie, ar fi reuşit să sune joi-seara la 112, dând indicii despre locul în care se află, respectiv în casa unui bărbat în vârstă de 65 ani din Caracal, fost mecanic. Bărbatul locuieşte singur, copiii şi soţia fiind în Italia. Se ocupă se ocupă cu vânzarea diverselor bunuri prin târguri şi niciun moment nu ar fi dat de bănuit că are şi altfel de preocupări.

„Au găsit hainele în casă la el. Îl cunosc de când eram copil, un om respectuos, saluta, ce să vă zic, un om care nici prin cap nu-ţi trecea că ar putea să facă asta. Îşi luase de curând o dubă, se ocupa cu târgurile, cumpăra dintr-o parte şi vindea în alta: păsări, porumbei, ce-i cădea la mână ieftin, cumpăra şi vindea în alte târguri“, spune sursa, care dă de asemenea o informaţie de o gravitate extremă: fata ar fi sunat aseară la 112 şi ar fi spus unde se află.

„Fata dispărută de la Dobrosloveni a sunat aseară, a anunţat: mă aflu într-o casă mare, veche, aproape părăsită, iarbă multă în curte, boscheţi şi are doi câini lupi, e într-un service. În momentul acela el i-a luat telefonul: «Cu cine vorbeşti?». Era un telefon cu botoane, ce se vorbeşte aici. Iar când a închis, cei de la 112, sau eu ştiu cum sa-ntâmplat, au localizat apelul.

După telefon au venit la adresă, dar nu a intrat absolut nimeni, pentru că dimineaţă la ora 4.00 se auzea – «Lasă-mă, că mă omori! Lasă-mă, că mă omori!». Au sunat vecinii la 112, au venit 3-4 echipaje de poliţie şi s-au plimbat pe stradă prin faţa curţii până la ora 6,00. La ora 6,00 au intrat în curte pentru că atunci au obţinut mandat de percheziţie. Alexandra le-a spus la telefon că este fata răpită când aştepta o maşină de ocazie“, a mai spus sursa citată.

UPDATE/Noi dezvăluiri şocante din ancheta dispariţiei celor două adolescente din Olt. Surse din investigaţie spun că una dintre fetele dispărute a sunat ieri la 112 şi a anunţat că este ţinută captivă într-o casă.

S-au cerut date de la STS, care a identificat aria în care s-ar fi aflat aceasta. La primele adrese nu s-a găsit nimic, abia la a patra adresă, la care oamenii legii au ajuns de dimineaţă, era mecanicul auto, în casa căruia s-au descoperit rămăşiţele umane, bijuterii şi bucăţi de haine.

Gheorghe Dincă, bănuit că le-a ucis pe fetele din Caracal, era divorțat și locuia singur.

Bărbatul are 65 de ani, este taximetrist de ocazie, dar și mecanic auto.

Prima care a dispărut este Mihaela Luiza Melencu (19 ani), care, pe 14 aprilie, a plecat din casa din comuna Dioști, pentru a scoate bani de la bancomat. Când s-a întors, s-a urcat într-o mașină la ocazie, apoi a dispărut fără urmă.

 
La trei luni distanță, pe 25 iulie, a dispărut și Alexandra Măceșanu (15 ani), o fată din comuna Dobrosloveni, care s-a întors de la liceul unde învăța – tot cu o mașină de ocazie. Și ea a dispărut fără urmă.

 

Au apărut primele imagini cu suspectul care ar fi omorât cele două fete din Caracal.

Gheorghe Dincă este bărbatul din Caracal în locuinţa căruia anchetatorii au descoperit resturi de oase arse, cinci pungi cu carne, despre care se crede că sunt rămăşiţele Alexandrei Măceşanu, tânăra dispărută miercuri dimineaţă, după ce a urcat într-o maşină de ocazie. Acesta este taximetrist de ocazie, dar și mecanic auto.

UPDATE/Cinci pungi de carne au fost găsite de anchetatori, vineri dimineaţa, în congelatorul bărbatului în vârstă de 65 din Caracal, taximetrist de ocazie. Totodată, în autoturismul acestuia a fost găsit un cercel, despre care se bănuieşte că ar fi al Alexandrei Măceşanu, tânăra dispărută miercuri.

Anchetatorii au mai găsit în locuinţa situată pe strada Craiovei din Caracal mai mulţi dinţi ce par a fi de om. 

Vecinii spun că bărbatul de 65 de ani era foarte masiv, că era divorţat şi că avea o maşină cu care pleca dimineaţa şi venea seara.

UPDATE: „Conducerea Poliţiei Române a dispus trimiterea unei echipe mixte de specialişti din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale şi Institutului Naţional de Criminalistică, pentru a sprijini cercetările desfăşurate de colegii din Olt cu privire la cazul de la Caracal“, a anunţat centrul de informare şi relaţii publice din cadrul IGPR.

Cele două fete disparute în Caracal ar fi fost ucise de şoferul care le-a luat la ocazie. La domiciliul acestuia, un mecanic auto în vârstă de 65 de ani, a descins poliţia vineri de dimineaţă.

Oase şi haine au fost găsite vineri de dimineaţă în casa şoferului care a luat-o la ocazie pe Alexandra, fata dispărută la Caracal, miercuri. Poliţiştii au făcut percheziţii la domiciliul unui mecanic auto, cel în maşina căruia s-a urcat fata.

Cele două fete disparute în Caracal ar fi fost ucise de şoferul care le-a luat la ocazie. La domiciliul acestuia, un mecanic auto în vârstă de 65 de ani, a descins poliţia vineri de dimineaţă.

 
Oase şi haine au fost găsite vineri de dimineaţă în casa şoferului care a luat-o la ocazie pe Alexandra, fata dispărută la Caracal, miercuri. Poliţiştii au făcut percheziţii la domiciliul unui mecanic auto, cel în maşina căruia s-a urcat fata.

Două fete care locuiesc în două localităţi diferite, aflate în apropiere de Caracal, au dispărut în condiţii asemănătoare, la diferenţă de trei luni. Alexandra Măceşanu şi Mihaela Luiza Melencu au fost văzute ultima dată în timp ce erau luate la ocazie.

Ambele fete, de vârste apropiate, se întorceau de la Caracal către localităţile de domiciliu atunci când s-au urcat în maşini, la ocazie, şi nu au mai fost văzute vreodată.

Poliţiştii au descoperit vineri de dimineaţă oase şi haine în casa celui care le-a luat la ocazie, conform unor surse din anchetă. Surse care susţin că e vorba de trei tinere ucise şi arse, în butoaie, de bărbatul suspectat acum de crimă.

Prima care a dispărut fără urmă este Mihaela Luiza Melencu sau ‘Lulu’ aşa cum era cunoscută de prieteni şi familie.

Pe 14 aprilie, fata de 19 ani a plecat de acasă, din comuna Dioşti, către Caracal, pentru a scoate bani de la bancomat. La întoarcere, Mihaela Luiza a luat o maşină la ocazie, iar de atunci nu a mai fost văzută.

Joi dimineaţă, Alexandra Măceşanu, o fată de 15 ani din comuna Dobrosloveni, se afla la liceul din Caracal la care învaţă. La întoarcere, Alexandra s-a urcat într-o maşină la ocazie, atunci fiind ultima dată când a fost văzută.

Fata, susţin surse din anchetă, avea un telefon perfomant şi acesta a fost localizat de poliţişti la locuinţa mecanicului auto care a luat-o la ocazie.









Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...