Criminalul din Berceni a mărturisit că a ucis-o pe fata de 12 ani găsită în lada canapelei. Dezvăluiri cutremurătoare

Criminalul din Berceni a mărturisit că a ucis-o pe fata de 12 ani găsită în lada canapelei. Dezvăluiri cutremurătoare

Risc Seismic

Marcel Șerbuc a fost audiat în cazul crimei din Berceni. Suspectul a povestit cum s-a produs omorul. Acesta a declarat că fata de 12 ani l-a lovit, iar el a ripostat, lovind-o peste față. În acel moment, victima s-a dezechilibrat și s-a lovit de cadă.

Marcel Șerbuc a fost prins în Olanda FOTO Adevărul

În urma loviturii, fata a început să sângereze pe gură, iar el s-a speriat, a luat un șiret și a strangulat-o. Ulterior, bărbatul a curățat casa, a pus cadavrul în saci și l-a ascuns sub pat.

A declarat că fata l-a lovit, iar acesta a ripostat, a lovit-o peste față, apoi s-a dezechilibrat și s-a lovit de cadă. Din lovitura suferită, aceasta a început să sângereze. El s-a „speriat”, a luat un șiret și a strangulat-o. A curățat casa, apoi a pus cadavrul în saci și l-a pus sub pat”, a explicat Adrian Cuculis, avocatul familiei victimei.

După comiterea crimei, suspectul a luat bijuteriile victimei și le-a amanetat. „În opinia mea, Marcel Șerbuc minte și încearcă să scape cu LCM (n.r: lovituri cauzatoare de moarte), și nu omor”, a declarat Adrian Cuculis.

Ilie Marcel Şerbuc, de 37 de ani, este acuzat că a ucis-o pe fetiţa concubinei sale şi a ascuns-o într-o canapea. El a fost adus în țară în urmă cu două zile sub escortă din Olanda şi dus la audieri.

Trupul fetei de 12 ani a fost găsit, în luna iunie, într-un sac, ascuns într-un apartament din Berceni. Joi, 24 august, au avut loc primele audieri ale suspectului, la Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Suspectul, considerat deosebit de periculos

Principalul suspect în uciderea fetei de 12 ani , al cărui cadavru a fost ascuns în lada patului într-un apartament din cartierul Berceni, este considerat deosebit de periculos.

Despre suspect au apărut informații că în urmă cu 9 ani, a agresat o femeie, scrie libertatea.ro . Procesul s-a încheiat după 4 ani cu împăcarea celor două parți, după ce inițial agresorul fusese condamnat cu suspendare. El a fost acuzat că a lovit-o peste față, rupându-i nasul, în cap, dar și că a strâns-o de gât.

Mama fetei de 12 ani ucisă consideră, de asemenea, că partenerul său este cel vinovat: „„Ultima oară când am fost cu mama la muncă el a rămas cu fata singur și a zis că o duce acasă, și bagajele când am ajuns de la muncă, pe la 1:00-2:00 erau tot acasă”, a povestit ea.

După ce și-a petrecut sărbătorile Pascale alături de mamă și concubinul acesteia, pe data de 21 aprilie Ana ar fi trebuit să se întoarcă la tatăl ei. Fosta soție nu i-a mai răspuns la mesaje, lucru care l-a determinat pe bărbat să meargă la poliție.

Copila a fost dată dispărută pe 3 mai și găsită moartă fix o lună mai târziu. Fata de numai 12 ani nu a mai fost văzută de dinainte de Paște. Potrivit legiștilor, ea a murit în chinuri groaznice .

Principalul suspect ar fi părăsit țara pe data de 14 aprilie cu destinația Spania și s-a întors în România pe data de 10 mai. Apoi ar fi plecat în Olanda, potrivit polițiștilor. Cei care îl cunosc l-au descris ca pe un personaj retras și ascuns. Bărbatul și-ar fi agresat propria mamă, în trecut.

Sursa: adevarul.ro

Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat