Criminalul din Grădina Botanică din Craiova ar fi băiat de polițist

Criminalul din Grădina Botanică din Craiova ar fi băiat de polițist

Potrivit unor surse ale Gazetei de Sud, tânărul de 17 ani care a ucis o fată de 14 ani în Grădina Botanică din Craiova ar fi băiatul unui polițist din Dolj și ar fi elev la Liceul Militar Craiova, în clasa a XI-a.

Autoritățile judiciare nu au comunicat nici până acum date despre identitatea atacatorului.

O fată de 14 ani și un tânăr de 20 ani au fost înjunghiațiîn timp ce se aflau în Grădina Botanică din Craiova. Fata a murit, iar tânărul a fost dus la spital în stare gravă. Agresorul a fost prins.

„În acestă după-amiază, în jurul orei 16.00, Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost sesizat, prin apel de urgență 112, cu privire la faptul că, în Grădina Botanică din Craiova, două persoane ar fi fost înjunghiate. La fața locului au fost direcționate, de urgență efectivele de poliție, prezumtivul autor fiind prins și imobilizat rapid, fiind în custodia polițiștilor. Din eveniment au rezultat două victime, o fată de 14 ani și un tânăr de 20 de ani, cărora li s-au acordat îngrijiri medicale. În pofida eforturilor medicilor, a fost declarat decesul minorei, în vârstă de 14 ani”, anunță Poliția Română.

În sala de operații, medicii au stabilit că victima suferise leziuni și la stomac și splină. În urma leziunilor, tânărul a pierdut peste patrul litri de sânge.




Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?