Crin Antonescu: Bătălia pe durata vieții mele politice s-a terminat; caut alte forme de exprimare

Crin Antonescu: Bătălia pe durata vieții mele politice s-a terminat; caut alte forme de exprimare

Fostul președinte al PNL Crin Antonescu a declarat miercuri seară, într-o emisiune tv, că bătălia sa politică s-a încheiat și că va căuta alte forme de exprimare publică.

''Nu poți să porți bătălii care nu sunt o glumă, nu poți să le porți de două-trei ori. Marile bătălii nu se repetă. (...) Bătălia mea mi-am dus-o și am avut victorii și înfrângeri (...) A mai fost o victorie să facem și să punem capăt USL-ului, să facem atunci când trebuia făcut și când era o șansă care trebuia încercată și să-i punem capăt atunci când el devenise o farsă. (...) Bătălia mea n-a reușit. România de azi nu este România mea, România pe care am vrut-o (...), a fost un eșec. Dar bătălia pe durata vieții mele politice s-a terminat. Cu victorii, cu înfrângeri. După un astfel de eșec, pe un proiect ca acela, nu mai există continuare'', a spus Crin Antonescu, la Realitatea TV, întrebat fiind ce l-ar putea determina să se întoarcă în PNL.

El a mai spus că nu se întoarce în politică și că va căuta alte forme de exprimare.

''Trăiesc o bucurie nesperată și greu de descris a libertății căutării, a libertăți de a găsi alte forme de exprimare, alte forme de comunicare, alte forme de a încerca să facem ceva în viața asta și în țara asta. (...) Nu mă întorc în activitatea politică de acest fel, caut și poate găsesc forme de exprimare publică despre lucruri care ne interesează'', a mai afirmat Crin Antonescu.

AGERPRES 

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Document / Fugarul Rizea a dezvăluit personajul care l-a „pensionat” pe Crin Antonescu!

2 FOTO Acesta este Hunter Biden... Băiatul are probleme...

3 Marian Godină îi dă replica Patriarhului Daniel: „Să înțeleg că Sf. Dimitrie n-a văzut 30 de ani cum trăiau ro…

4 VIDEO Primul Guvern USL s-a făcut în Dubai, pe marginea piscinei hotelului Atlantis / Scheletele lui Ponta și Gh…

5 Cine este senatorul PSD, Ion Ganea, care a dat peste cap planurile lui Marcel Ciolacu de a amâna alegerile: Fo…