Crin Antonescu: Bătălia pe durata vieții mele politice s-a terminat; caut alte forme de exprimare

Crin Antonescu: Bătălia pe durata vieții mele politice s-a terminat; caut alte forme de exprimare

Fostul președinte al PNL Crin Antonescu a declarat miercuri seară, într-o emisiune tv, că bătălia sa politică s-a încheiat și că va căuta alte forme de exprimare publică.

''Nu poți să porți bătălii care nu sunt o glumă, nu poți să le porți de două-trei ori. Marile bătălii nu se repetă. (...) Bătălia mea mi-am dus-o și am avut victorii și înfrângeri (...) A mai fost o victorie să facem și să punem capăt USL-ului, să facem atunci când trebuia făcut și când era o șansă care trebuia încercată și să-i punem capăt atunci când el devenise o farsă. (...) Bătălia mea n-a reușit. România de azi nu este România mea, România pe care am vrut-o (...), a fost un eșec. Dar bătălia pe durata vieții mele politice s-a terminat. Cu victorii, cu înfrângeri. După un astfel de eșec, pe un proiect ca acela, nu mai există continuare'', a spus Crin Antonescu, la Realitatea TV, întrebat fiind ce l-ar putea determina să se întoarcă în PNL.

El a mai spus că nu se întoarce în politică și că va căuta alte forme de exprimare.

''Trăiesc o bucurie nesperată și greu de descris a libertății căutării, a libertăți de a găsi alte forme de exprimare, alte forme de comunicare, alte forme de a încerca să facem ceva în viața asta și în țara asta. (...) Nu mă întorc în activitatea politică de acest fel, caut și poate găsesc forme de exprimare publică despre lucruri care ne interesează'', a mai afirmat Crin Antonescu.

AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Cresc frustrările printre soldații ruși” / Interceptări ale serviciilor de informații poloneze

2 Pe unde își țin banii miliardarii României / Detaliile inedite din dosarul furtului din casa „regelui pavelelor”

3 „Putin ar putea invada Europa anul viitor, posibil state membre ale alianței”

4 Începutul sfârșitului pentru Putin? Prețul acțiunilor Gazprom s-a prăbușit joi după ce a refuzat să plătească dividende

5 VIDEO „Pământul le ardea sub picioare, marea fierbea” / Cum i-au alungat ucrainenii pe ruși de pe Insula Șerpilor