Crin Antonescu: Guvernul va fi condus din Kiseleff

Crin Antonescu: Guvernul va fi condus din Kiseleff

Fostul președinte al PNL Crin Antonescu a declarat miercuri seară, la Realitatea TV, că noul guvern va fi condus din Kiseleff, în condițiile în care președintele PSD, Liviu Dragnea, a vrut să dea, prin nominalizarea lui Sevil Shhaideh, o dovadă de "maximă forță" în partid și în spațiul politic.

''Într-un partid cu atâtea personaje familiarizate cu marile demnități, e o numire surprinzătoare și cred că această numire este atât de surprinzătoare, pentru că dl Dragnea a vrut să dea — și în sensul acesta a reușit — o dovadă de maximă forță în interiorul partidului și în spațiul politic. (...) Va fi un guvern condus de facto — asta ne și spune domnul Dragnea — de la Kiseleff, de la cabinetul 1 al PSD. Asta va alimenta comparațiile răutăcioase, pentru că, după cum știți, nici la comuniști, rareori, secretarul general al partidului (...) erau prim ministru, uneori niciodată. Primul ministru era un superfuncționar al puterii, puterea era în altă parte. (...) Dincolo de asta, dl Dragnea joacă un joc politic și până acum îl joacă bine'', a spus Crin Antonescu.

El a adăugat că Liviu Dragnea ''a evoluat''.

''De la instaurarea domniei sale ca președinte și până astăzi a fost o perioadă cu un parcurs remarcabil. (...) Dragnea a jucat tare și a jucat bine, din punct de vedere, evident, al intereselor sale politice'', a menționat Antonescu.

Referindu-se la Sevil Shhaideh, Crin Antonescu a spus că nu reprezintă nici o problemă originea etnică a acesteia, spunând că turcii și tătarii din România sunt buni români. ''Turcii și tătarii din România au fost întotdeauna buni, foarte buni cetățeni români. Au fost și sunt comunități extrem de serioase și extrem de loiale statului român'', a mai spus Antonescu.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit! / Cele patru dorințe care stau la baza comportamentului uman / Memorabilul discurs al lui Bertrand Russe…

2 Fiul sultanului din Brunei, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, a murit la 38 de ani

3 VIDEO Banii din șpăgile lui Ponta sunt în Turcia / Dezvăluiri care-i vor înfiora chiar și pe procurori!

4 VIDEO Vicepreședintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, chef la Runcu la ziua unui conda…

5 Donald Trump ar fi folosit din nou o dublură în locul soției sale. Cum arată Melania în ultimele imagini deven…