Cristi Borcea, despre motivul pentru care ar divorța de femeia iubită: „E viața mea, a fost înaintea soțiilor, familiilor, copiilor”

Cristi Borcea, despre motivul pentru care ar divorța de femeia iubită: „E viața mea, a fost înaintea soțiilor, familiilor, copiilor”

Omul de afaceri Cristi Borcea, care a mai fost căsătorit de două ori, trăiește o poveste superbă de dragoste alături de fostul model Valentina Pelinel. Acesta a mărturisit care ar fi motivul pentru care ar alege să se separe de femeia iubită.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit în 2018. Foto: Arhivă

Omul de afaceri, în vârstă de 53 de ani, și fostul model au decis să-și unească destinele în anul 2018. Fiind întrebat dacă ar renunța vreodată la fotbal, el a declarat: „Nu poate să-mi impună mie vreo femeie sau soția mea așa ceva. Fotbalul e viața mea, a fost înaintea soțiilor, familiilor, copiilor. Pentru asta am ajuns și la două divorțuri și la o operație pe cord deschis la 41 de ani. Pe lângă detenție, cinci ani și jumătate. Fotbalul e viața mea”, conform as.ro.

În ciuda greutăților prin care au trecut, Valentina Pelinel susține că: „Între mine şi Cristi a existat şi există o chimie. Fără chimia asta despre care vorbesc, nu poţi rezista! În plus, am trecut împreună prin foarte multe lucruri. Despre unele se ştiu, despre altele, mai puţin. Toate astea ne-au sudat legătura!”, a spus fostul model, în vârstă de 42 de ani.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu