Cristi Borcea: „În primii 3 ani de pușcărie am făcut 4 copii”/De ce i se spunea „Magdalena” după gratii

Cristi Borcea: „În primii 3 ani de pușcărie am făcut 4 copii”/De ce i se spunea „Magdalena” după gratii

Cristi Borcea, fostul patron al lui Dinamo, susține că perioada petrecută în penitenciar l-a afectat iremediabil.

Cristi Borcea are o relație cu fostul fotomodel Valentina Pelinel. Foto Facebook

Dimineața, apel. Te trezeai la 6, după aceea micul-dejun și te duceai la muncă. Normal (n.r.- plângea de Sărbători). Acestea erau cele mai dureroase pentru cei care sunt acolo. Ar trebui să li se dea permisie. Sunt deținuți terminați și în imposibilitatea de a fi redați societății pentru că își distrug familia acolo.

De ce? Pentru că timp de 4,5,6 ani nu-și văd soția, copiii... Se destramă familii. A fost greu. Cea mai de preț e libertatea. Bine că am rămas întreg fizic, la cap sigur nu sunt. M-a afectat, nu pot să dorm fără medicamente. Stăteam 12 în cameră! Asta e, bine că am trecut”, a declarat Cristi Borcea.

În ciuda greutăților, omul de afaceri are acum o căsătorie fericită cu Valentina Pelinel, alături de care are 3 copii, scrie DigiSport.

A găsit femeia care-i oferă liniște

”Cel mai important e să fii împăcat cu tine și să ai liniștea pe care o am eu cu Valentina. Să mergi de drag acasă. Am găsit femeia care-mi dă și liniște, și putere, și înțelegere. E cea mai de încredere, cea mai frumoasă și deosebită femeie din lume”, a mai spus Borcea la podcast-ul Fiță cu Adiță.

În total, Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite. În acest context, inevitabil, dinamovistul a devenit ținta glumelor, precum ”Doar dacă se uită Borcea la o femeie, rămâne însărcinată”: ”Normal. Au apărut, știi de ce? Eu, în primii 3 ani la pușcărie, am făcut 4 copii. Nu m-au deranjat niciodată”, a punctat Cristi Borcea.

I se spunea „Magdalena” în închisoare

Miron Mitrea, care a fost și el alături de Borcea în închisoare, a dezvăluit în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, viața dinamovistului la pușcărie.

”Îi spuneam 'Magdalena' bărbatului feroce al României. De ce? Avea tot timpul grijă de el, se întreținea. A avut un moment de slăbiciune, s-a lăudat și, astfel, au apărut articole cu SPA-ul lui Magdalena, SPA-ul lui Borcea din închisoare.

Știind să manipulez oameni și instituții, respectând regulamentul, am vorbit și eu cu un băiat și i-am zis că vreau să fac duș în așa-zisul SPA al lui Borcea. Era o cameră înaltă de 5 metri, geamurile lipseau, era un boiler, iar apa caldă curgea prin două țevi.

Fiind frig afară, se făcea un abur, Doamne, n-am rezistat mai mult de două minute. Dar Borcea e un tip gomos, a vrut să se laude în presă, nu a vrut să se știe că a trăit ca un pușcăriaș oarecare. Toată presa a scris de SPA-ul lui Borcea, hai să fim serioși!”,

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /