Cristian Borcea: Nu mă interesează fotbalul

Cristian Borcea: Nu mă interesează fotbalul

Fostul acționar dinamovist Cristian Borcea a transmis, prin intermediul avocatului său, Alice Drăghici, că nu este interesat de fotbal, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

''Constat, de câteva zile, că numele meu este asociat în fața suporterilor dinamoviști cu revenirea la conducerea clubului. Nu știu și nu mă interesează cine este în spatele acestor dezinformări menite să mute centrul atenției când vine vorba de performanță la Dinamo. Am plecat de câțiva ani din Ștefan cel Mare și precizez prin intermediul acestui comunicat de presă că nu mă interesează fotbalul, nu mă interesează revenirea la Dinamo. Nici pe mine, nici pe fiul meu, Patrick, pe nimeni din familia Borcea! Terminați cu minciunile! Mă gândesc doar la sănătatea mea, destul de încercată în ultimii ani. Închei aici cu speranța că toți dinamoviștii au înțeles mesajul meu: mă gândesc doar la sănătatea mea și a familiei mele!", a transmis Borcea.

Magistrații de la Judecătoria Sectorului 4 au admis, miercuri 4 octombrie, cererea de eliberare condiționată din închisoare a fostului acționar al clubului Dinamo, care execută la Penitenciarul Jilava o condamnare de 6 ani și 4 luni primită în dosarul transferurilor din fotbal.

Decizia nu este însă definitivă, iar DNA poate face contestație.

În martie 2014, Cristian Borcea a fost condamnat la 6 ani și 4 luni închisoare în dosarul transferurilor, alături de alți șapte reprezentanți ai fotbalului românesc. În prezent, doar Victor Becali și Cristian Borcea se mai află în detenție, restul fiind eliberați condiționat.

Potrivit DNA, faptele săvârșite de cei opt oameni din fotbal au provocat un prejudiciu total de aproape 1,5 milioane de dolari în dauna statului și de peste 10 milioane de dolari în dauna a patru cluburi de fotbal, o parte dintre banii obținuți din transferuri fiind "spălați" prin intermediul unor firme off-shore.

AGERPRES (AS-editor: Mihai Țenea, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale