Cristian Bușoi: Candidatura mea la Primăria Capitalei nu este definitivă

Cristian Bușoi: Candidatura mea la Primăria Capitalei nu este definitivă

Prim-vicepreședintele PNL Cristian Bușoi a declarat vineri că nu este definitivă candidatura sa la Primăria Capitalei, arătând că o decizie în acest sens va fi luată în luna februarie de conducerea partidului. "Candidatura mea nu este una definitivă, nu a fost în niciun moment o candidatură definitivă. Este o decizie a filialei București a PNL. Luna februarie va aduce finalizarea analizei și o echipă 1+6 — candidatul la Primăria București și candidații la sectoare. Dacă la Primăria Capitalei jumătate de pas a fost făcut în luna decembrie, atunci când a fost formalizată o propunere a filialei București, la sectoare (...) încă nu sunt nici măcar conturate definitiv candidaturi la toate sectoarele din București. (...) Lucrurile acestea se vor decide în luna februarie de către conducerea centrală a partidului", a spus Bușoi într-o conferință de presă.

El a arătat că nu a existat nicio discuție pentru a fi testate alte nume pentru candidatura la Primăria Capitalei, menționând că nici nu a fost demarat procesul de sondare a bucureștenilor.

"Probabil că va fi demarat săptămâna viitoare", a afirmat Bușoi.

Liberalul a anunțat în conferința de presă o campanie de consultare a cetățenilor pe site-ul său și pe rețelele de socializare cu privire la construcția unui mare spital în București.

Bușoi a indicat că, dacă acest proiect va avea o susținere rezonabilă, îl va prezenta în campania electorală, în situația în care va fi desemnat candidat al PNL la Primăria Capitalei, iar în caz contrar va susține ca oricine va conduce administrația Bucureștiului să îl realizeze.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 I-a mirosit pe ruși? / Adelin Petrișor a demisionat de la Euronews România cu doar câteva zile înainte de lansarea postului

2 VIDEO Priviți, 7 lovituri „chirurgicale” aplicate de ucraineni unităților ruse ascunse printre casele unui sat

3 „Toaleta de pe plajă a fost distrusă” / Mesajul ucrainenilor după un atac rusesc cu rachete Kalibr asupra Odessei

4 „Elitele GRU şi FSB cred că Putin a pierdut războiul. Ele văd o lovitură de stat ca pe o posibilitate realistă”

5 „Navele rusești nu vor avea unde să se ascundă în Marea Neagră”