Cristian Bușoi, invitat să facă parte din ”MEP Digestive Health Group”, o voce puternică pentru promovarea sănătății digestive în PE: Voi lupta în continuare pentru îmbunătățirea vieții pacienților

Cristian Bușoi, invitat să facă parte din ”MEP Digestive Health Group”, o voce puternică pentru promovarea sănătății digestive în PE: Voi lupta în continuare pentru îmbunătățirea vieții pacienților

Eurodeputatul Cristian Bușoi (PNL, PPE), președintele Comisiei pentru industrie, cercetare și energie (ITRE) din Parlamentul European a fost invitat să facă parte din ”MEP Digestive Health Group”, o voce puternică pentru promovarea sănătății digestive în Parlamentul European.

” Mulțumesc președintelui Antonio Tajani (PPE) pentru invitația de a face parte din acest Grup și îl asigur că voi lupta, în continuare, cu aceeași energie și seriozitate pentru a iniția și promova rapoarte și proiecte, care să combată bolile digestive și să îmbunătățească viața pacienților”, a transmis Cristian Bușoi.

”MEP Digestive Health Group” este o platformă transpartinică formată din membri ai Legislativului european din diferite state membre ale Uniunii Europene. Grupul este prezidat de europarlamentarul Antonio Tajani, fost președinte al PE, și numără zece membri.

Misiunea “MEP Digestive Health Group” este să promoveze inițiativele politice la nivel european pentru combaterea bolilor digestive, în special a obezității, unul dintre domeniile în care și eurodeputatul Cristian Bușoi este foarte activ și a bolilor hepatice, cancerul hepatic fiind una dintre priorități.

Grupul va atrage atenția asupra impactului real al bolilor digestive și sarcina lor socio-economică și va încuraja educația în materie de sănătatea și abordarea unui stil de viață echilibrat.

Sursa: caleaeuropeana.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia