Cristian Pleşa - împuternicit în funcţia de director general al ANP

Cristian Pleşa a fost împuternicit în funcţia de director general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP), potrivit unei informări de presă de pe site-ului Ministerului Justiţiei (MJ).

"Împuternicirea domnului comisar-şef de penitenciare Cristian Pleşa în funcţia de director general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor a fost realizată de către fostul ministru al justiţiei Tudorel Toader, prin Ordinul nr. 2005/C din 24.04.2019", menţionează sursa citată.

Conform MJ, fostul director general al ANP Marian Dobrică a cerut nominalizarea unei alte persoane pentru a fi împuternicită în această funcţie.

"La data de 22 aprilie 2019, domnul comisar-şef de penitenciare Marian Dobrică - director general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, ca urmare a expirării detaşării la Administraţia Naţională a Penitenciarelor şi a expirării împuternicirii în funcţia de director general la data de 07.05.2019, a solicitat nominalizarea unei alte persoane pentru a fi împuternicită în această funcţie, menţionând că nu mai este de acord cu realizarea unei noi detaşări şi împuterniciri în funcţia de director general", explică sursa citată. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 CCR, asasinii României! / Dr Emilian Imbri, managerul spitalului Victor Babeș: Trei infectați au plecat / Și de la…

2 Cu cine și-o trage Dana Budeanu

3 Document / Pacienții Covid au început să plece din spitale, începând de vineri / Statul rămâne fără instrumentul l…

4 50 de miliarde de dolari. Asta este averea reală a Mafiei PSD care a furat România în ultimii 30 de ani. Numai…

5 Tupeu de „prestator” prin parcuri, la Paris / Ponta, apel dement la nesupunere către populație: Să nu țină cont …