Cristian Pleşa - împuternicit în funcţia de director general al ANP

Cristian Pleşa - împuternicit în funcţia de director general al ANP

Cristian Pleşa a fost împuternicit în funcţia de director general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP), potrivit unei informări de presă de pe site-ului Ministerului Justiţiei (MJ).

"Împuternicirea domnului comisar-şef de penitenciare Cristian Pleşa în funcţia de director general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor a fost realizată de către fostul ministru al justiţiei Tudorel Toader, prin Ordinul nr. 2005/C din 24.04.2019", menţionează sursa citată.

Conform MJ, fostul director general al ANP Marian Dobrică a cerut nominalizarea unei alte persoane pentru a fi împuternicită în această funcţie.

"La data de 22 aprilie 2019, domnul comisar-şef de penitenciare Marian Dobrică - director general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, ca urmare a expirării detaşării la Administraţia Naţională a Penitenciarelor şi a expirării împuternicirii în funcţia de director general la data de 07.05.2019, a solicitat nominalizarea unei alte persoane pentru a fi împuternicită în această funcţie, menţionând că nu mai este de acord cu realizarea unei noi detaşări şi împuterniciri în funcţia de director general", explică sursa citată. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…