Cristiano Ronaldo a încercat să îl păcălească pe Radu Petrescu, apoi i-a râs în față arbitrului român

Cristiano Ronaldo a încercat să îl păcălească pe Radu Petrescu, apoi i-a râs în față arbitrului român

Cristiano Ronaldo a încercat să îl păcălească pe centralul român Radu Petrescu în timpul partidei dintre Luxemburg și Portugalia. Arbitrul român nu s-a lăsat păcălit și i-a arătat cartonașul galben starului portughez. Ronaldo i-a râs în față, ironic, arbitrului după ce acesta a luat decizia de a-l sancționa.

Foto gsp.ro

Arbitrul Radu Petrescu a condus partida dintre Luxemburg și Portugalia. Cristiano Ronaldo a fost în centrul atenției marcând de două ori în prima repriză. În partea secundă, portughezul a încercat să obțină o lovitură liberă. El a întins piciorul spre adversar după care a căzut lângă Chanot, dar faza nu l-a impresionat pe centralul român care a fost atent ți l-a sancționat pentru simulare.

Foto gsp.ro

Foto gsp.ro

Decizia nu i-a căzut bine fotbalistului portughez care a protestat în timo ce a afișat un zâmbet ironic atunci când Radu Petrescu își nota avertismentul. După încă 7 minute de joc, Cristiano Ronaldo a fost înlocuit cu Goncalo Ramos, potrivit gsp.ro .

Partida dintre Luxemburg și Portugalia s-a încheiat cu scorul de 6-0 în favoarea portughezilor care au maximum de puncte după primele două partide disputate în preliminariile Euro 2024.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Halep, prima veste bună după o lungă perioadă: Situația paradoxală cu care se confruntă

2 VIDEO Lucrurile iau o turnură surprinzătoare în Rusia! Primii militari ruși luați prizonieri de gherila anti-Putin

3 Cum a devenit Austria fortăreața Rusiei în Europa / Amănunte greu de digerat despre o țară care s-a opus intrării României în Schengen

4 Contraofensiva a început cu stângul? Ucraina ar fi atacat cu șase batalioane mecanizate și două batalioane de tancuri în sudul Donețkului / Rusia susțin…

5 Mihai Tudose, în centrul unui scandal de hărțuire sexuală