Cristiano Ronaldo, amendă istorică: Va plăti scump după ce a denigrat Manchester United VIDEO

Cristiano Ronaldo, amendă istorică: Va plăti scump după ce a denigrat Manchester United VIDEO

Ca și cum Mondialul din Qatar (20 noiembrie – 18 decembrie) nu era deja într-un con suficient de mare de umbră din cauza programării lui în plin sezon de cluburi, acum scandalul interviului acordat de Cristiano Ronaldo a înrăutățit și mai mult situația!

Cristiano Ronaldo a atacat clubul de o manieră șocantă. FOTO: Arhiva Adevărul

Pentru că, astăzi, turneul final a ieșit încă o dată de pe prima pagină a site-urilor și ziarelor de sport. Acolo, au ajuns declarațiile starului portughez de 37 de ani pentru „Piers Morgan Uncensored“. Vorbim despre un interviu exploziv în care, după un sezon în care a ajuns un jucător de „umplutură“ la United, sub comanda olandezului Erik ten Hag (52 de ani), Ronaldo și-a descărcat toate frustrările! Iar momentul acordării interviului n-a fost o întâmplare! CR7 s-a dezlănțuit după ultimul meci oficial al lui United înaintea Mondialului din Qatar: 2-1 cu Fulham în Premier League. Ronaldo, cu probleme medicale, n-a fost în lotul „diavolilor“. Și, la ce a spus, aproape sigur, nu va fi în lotul lui United nici în primul meci oficial de după CM 2022.

Eric ten Hag, antrenor Manchester United

Eric ten Hag, antrenor Manchester United

A dat în toată lumea!

Iată însă cele mai dure afirmații făcute de Ronaldo, aflat la a doua aventură la Manchester United, după cea din perioada 2003 – 2009, una glorioasă, cu Sir Alex Ferguson pe bancă:

*Despre club - Manchester United m-a trădat. Am fost scos oaia neagră. Nu-l respect pe ten Hag (n.r. – antrenorul echipei) pentru că nici el nu mă respectă. Clubul a încercat să mă forţeze să plec. Nu doar managerul, dar şi alte două, trei persoane de la club, de la conducerea executivă. Poate că n-ar trebui să zic asta, dar mă simt trădat. Oamenii trebuie să audă adevărul de la mine. Am simţit că unii oameni nu m-au vrut aici. Nu doar sezonul ăsta, dar nici anul trecut.

*Despre perioada de după plecarea lui Ferguson - Dacă Manchester United vrea să facă performanţă, trebuie să schimbe multe, multe lucruri. Progresul a fost zero de când Alex Ferguson a părăsit clubul. Nimic nu s-a schimbat. Nici măcar piscina, jacuzzi-ul, sala de forță. Parcă totul s-ar fi oprit în timp, ceea ce m-a surprins enorm. Din păcate, sunt anumite lucruri în interiorul clubului care nu te lasă să ajungi la nivelul lui City, Liverpool și, mai nou, Arsenal.

Are de unde să plătească amenda

Potrivit publicației britanice Metro , Ronaldo va plăti scump pentru acest interviu prin care a denigrat clubul. Portughezului i se pregătește o amendă de un milion de lire sterline! Nu e însă neapărat o problemă pentru CR7. Ronaldo câștigă cam 515.000 de lire sterline pe săptămână, conform contractului pe care îl are la United.

VEZI CELE MAI DURE DECLARAȚII FĂCUTE DE CRISTIANO RONALDO

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”