Cristiano Ronaldo, cea mai mare amendă din istoria fotbalului. Suma uriașă pe care trebuie să o plătească

Cristiano Ronaldo, cea mai mare amendă din istoria fotbalului. Suma uriașă pe care trebuie să o plătească

Starul portughez Cristiano Ronaldo s-a enervat și a plecat la vestiare în minutul 90 al meciului Manchester United - Tottenham 2-0. Ulterior, s-a aflat că el ar fi refuzat să intre în teren pe finalul partidei, când managerul Erik ten Hag ar fi dorit să-l introducă în ultimele minute ale jocului.

Ronaldo a intrat din nou în istorie. De data aceasta, nu prin prisma performanțelor. Foto EPA

Acum, a venit și "nota de plată" pentru CR7. Portughezul va trebui să plătească cea mai mare amendă din istoria fotbalului, informează Mirror: 1 milion de lire sterline. Pentru comportamentul său, Cristiano Ronaldo va fi nevoit să-și și ceară scuze în fața tuturor colegilor de la Manchester United.

Nu s-a mai pomenit în istoria fotbalului o amendă atât de mare. Până acum, Harry Kane și Carlos Tevez fuseseră nevoiți să plătească 400.000 de lire sterline pentru gesturile lor. Primul, după ce a încercat să forțeze un transfer la Manchester City prin neprezentarea la antrenamente.

Iar Tevez, le fel ca Ronaldo, a refuzat să intre pe teren într-un meci cu Bayern. Pe locul 3 al acestui top inedit se situa până acum Arda Turan, amendat cu 350.000 de lire sterline în 2018, de către Bașakșehir, după ce a lovit și a amenințat cu pistolul o cântăreață.

Rolando și-a cerut scuze, pe Instagram

Portughezul și-a pus cenușă în cap după gestul său și a postat pe rețelele sociale un mesaj prin care recunoaște că a greșit: "Așa cum am făcut întotdeauna de-a lungul carierei mele, încerc să trăiesc și să joc cu respect față de colegii mei, adversarii mei și antrenorii mei. Asta nu s-a schimbat. Nu m-am schimbat.

Sunt aceeași persoană și același profesionist care am fost în ultimii 20 de ani jucând în fotbalul de elită, iar respectul a jucat întotdeauna un rol foarte important în luarea deciziilor. Am început de foarte tânăr, jucătorii mai în vârstă și mai experimentați au fost întotdeauna exemple extrem de importante pentru mine.

Câteodată te ia valul și mai învinge și răul din tine

Astfel, mai târziu, am încercat întotdeauna să fiu un exemplu pentru tinerii care au crescut în toate echipele pe care le-am reprezentat. Din păcate nu este întotdeauna posibil asta și câteodată te ia valul și mai învinge și răul din tine.

În aceste momente, simt doar că trebuie să muncesc din greu în Carrington (n.r. în cantonamentul lui Manchester United), să îmi sprijin coechipierii și să mă pregătesc pentru orice meci.

Nu este o opțiune să cedezi în fața presiunii. Nu a fost niciodată. Aceasta este Manchester United și trebuie să rămânem uniți. În curând vom fi din nou împreună”, a scris Cristiano Ronaldo, pe Instagram, postare care a fost apreciată de aproape 7 milioane de fani.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro