Cristiano Ronaldo, condiții draconice impuse angajaților. Dezvăluiri abia la 70 de ani după moartea sa!

Cristiano Ronaldo, condiții draconice impuse angajaților. Dezvăluiri abia la 70 de ani după moartea sa!

Cristiano Ronaldo (38 de ani) are grijă de viața sa privată, conștient că picanteriile din familia sa sunt de mare binteres pentru arabi, după ce fotbalistul s-a transferat la Al Nassr la începutul acestui an.

Cristiano Ronaldo a impus discreție maximă din partea angajaților săi. Foto Facebook

Astfel, la aproximativ trei luni după mutarea care a surprins întreaga lume a fotbalului, saudiții au aflat un detaliu mai puțin știut legat de modul în care Ronaldo interacționează cu angajații săi.

Conform cotidianului german Der Spiegel, citat de presa arabă, atât Ronaldo, cât și Georgina Rodriguez sau cei cinci copii ai lor vorbesc deschis chestiuni legate de viața lor privată de față cu angajații și nu simt nevoia să ascundă nimic față de ei.

Discreție totală

Asta pentru că fotbalistul are o înțelegere cu toți angajații săi - bodyguarzi, bucătari sau șoferi - potrivit căreia informațiile legate de viața lui Ronaldo nu pot fi dezvăluite decât după 70 de ani de la moartea sa.

În cazul în care colaboratorii lui Ronaldo nu vor respecta clauza inserată în contractul de angajare, aceștia pot fi dați în judecată fie direct de către fotbalist, fie de către rudele sale.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…