Cristiano Ronaldo, din eșec în eșec. Radu Petrescu i-a refuzat lui Al Nassr 3 penalty-uri în prelungirile partidei VIDEO

Cristiano Ronaldo, din eșec în eșec. Radu Petrescu i-a refuzat lui Al Nassr 3 penalty-uri în prelungirile partidei VIDEO

Al Nassr, echipa la care evoluează Cristiano Ronaldo (38 de ani), a fost învinsă de Al Wehda, scor 1-0, în semifinalele Cupei Regelui Arabiei Saudite. Cum și în campionat stă prost, starul lusitan ar putea rămâne fără trofeu la arabi.

Radu Petrescu, intransigent cu Ronaldo. Foto Twitter

Cu arbitrul român Radu Petrescu la centru, Al Nassr a dominat meciul, însă nu a reușit să fructifice nicio ocazie. Al Wehda, în schimb, a avut un singur șut pe spațiul porții adverse, și a învins chiar dacă a jucat în inferioritate numerică din minutul 53.

Cristiano Ronaldo a fost pe teren tot meciul, iar la final a fost surprins extrem de dezamăgit. Portughezul s-a așezat pe genunchi, apoi a privit descumpănit suprafața de joc. Portughezul a fost protagonistul unui moment controversat petrecut imediat după fluierul final al primei reprize. În drum spre vestiar, portughezul s-a arătat extrem de dezamăgit și, când a ajuns la margine, a început să-i reproșeze mai multe lucruri unui membru al staff-ului tehnic al echipei sale.

Chiar dacă are în echipa unul dintre cei mai mari jucători ai lumii, Al Nassr trece printr-o perioadă extrem de slabă: în campionat a la 3 puncte distanță de liderul Al Ittihad, iar acum a fost eliminată și din Cupă.

Cristiano Ronaldo nu mai bate pe nimeni la arabi. Foto Al Nassr

Cristiano Ronaldo nu mai bate pe nimeni la arabi. Foto Al Nassr

Radu Petrescu, arbitrul român trimis de FRF să arbitreaze partida din Arabia Saudită, nu a avut mari probleme pe parcursul partidei. Însă, în prelungiri, ”central” a avut de luat trei decizii grele. Jucătorii lui Al Nassr au cerut de trei ori penalty, dar de fiecare dată au fost refuzați de Petrescu, iar reluările i-au dat mereu dreptate românului.

Mai întâi, gazdele au cerut penalty pentru un posibil contact la marginea careului mic asupra lui Talisca. VAR a intervenit prima dată și l-a confirmat pe arbitrul român. Petrescu a avut dreptate și în minutele 90+7 și 90+9, la fazele la care s-a cerut din nou 11 metri, pentru un posibil henț și pentru un fault aproape de linia de poartă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...