Cristiano Ronaldo, gest golănesc către un cameraman. Furie pe site-urile de socializare VIDEO

Cristiano Ronaldo, gest golănesc către un cameraman. Furie pe site-urile de socializare VIDEO

Al Nassr a debutat cu o remiză, 0-0 în compania celor de la Al Shabab, în grupele Arab Club Champions Cup. Cristiano Ronaldo a fost introdus pe teren în minutul 62, însă nu a putut schimba soarta jocului și a părăsit terenul nervos.

După ultimul fluier al arbitrului, starul lusitan s-a dus în zona băncilor de rezerve, unde a fost surprins în timp ce stătea de vorbă cu un adversar. Ronaldo a aruncat cu apă spre cel care-l filma și i-a făcut semn să plece de acolo, acesta conformându-se imediat.

Comportamentul portughezului a fost taxat dur de fani pe rețelele sociale: ”Se poartă ca un băiețel de 10 ani”, ”Urăsc când cineva face astfel de gesturi către o persoană care doar își face meseria”, ”Nu e o imagine care-i face cinste lui Ronaldo”, ”Mi-am pierdut respectul pentru el după acest gest” sau ”Îmi pare rău pentru el”, au fost doar câteva dintre comentarii.

Cristiano Ronaldo nu se lipește de gol la Al Nassr. Foto Getty images

Întrebat despre reacția starului portughez , Luiz Castro, antrenorul portughez al lui Al Nassr, i-a luat apărarea elevului său: „Mereu toți ochii sunt pe Cristiano Ronaldo, de-asta îl vezi nemulțumit. Dacă te uiți și la ceilalți jucători, o să vezi că au aceeași nemulțumire”.

Ronaldo nu e la „prima abatere” de acest tip. În 2016, în timp ce se afla în cantonamentul Portugaliei de dinaintea meciului cu Ungaria (3-3) de la Campionatul European, fostul fotbalist de la Real Madrid, Manchester United și Juventus a aruncat în lac microfonul unui reporter care voia să-i adreseze câteva întrebări.

Ronaldo, în timpul Mondialului din Qatar. Foto EPA EFE

Ronaldo, în timpul Mondialului din Qatar. Foto EPA EFE

Ce-i drept, a pățit-o și el, pe parcursul Cupei Mondiale din Qatar, când un fan l-a stropit cu apă în timp ce era în zona băncii de rezerve a echipei sale.

Următorul joc al celor de la Al-Nassr va fi cu Monastir, echipă care a pierdut în prima rundă, 0-4 în fața lui Zamalek. Meciul e programat pe 31 iulie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB