Cristiano Ronaldo, în ipostaze inedite cu o sabie primită cadou - FOTO

Cristiano Ronaldo, în ipostaze inedite cu o sabie primită cadou - FOTO

Cristiano Ronaldo (38 de ani), superstarul lui Al-Nassr, a fost protagonistul unor scene inedite, pe 22 februarie, de „Founding Day” („Ziua înființării”), sărbătoarea care celebrează întemeierea Arabiei Saudite de către Imam Mohammed bin Saud.

Ronaldo , devenit principalul punct de atracție din fotbalul saudit odată cu transferul în Golf, nu i-a refuzat pe șeicii clubului și a participat alături de câțiva coechipieri la o ceremonie tradițională, în care s-a îmbrăcat în culorile drapelului Arabiei Saudite și a primit în dar și o sabie, potrivit GSP.ro.

Miercuri seara, pe contul oficial de Twitter al lui Al-Nassr au apărut imaginile inedite surprinse în timpul zilei, precum și ipostazele neobișnuite ce l-au avut în prim-plan pe Cristiano Ronaldo, căruia Arabia Saudită i-a devenit casă începând din luna ianuarie a acestui an.

După ce Cristiano Ronaldo și familia lui au locuit timp de aproape două luni în cel mai luxos hotel al capitalei Arabiei Saudite, unde plăteau o chirie lunară de peste 280.000 de euro, s-au mutat în prima „casă de familie”.

Detalii despre noua casă încă nu au fost făcute publice.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”