Cristiano Ronaldo, început dezastruos de campionat. Vedetele lui Al Nassr, două înfrângeri în două meciuri

Cristiano Ronaldo, început dezastruos de campionat. Vedetele lui Al Nassr, două înfrângeri în două meciuri

Dacă Lionel Messi strălucește în SUA, marele său rival, Cristiano Ronaldo, are un început de sezon dezastruos la arabi. Chiar dacă a câștigat finala Arab Club Champions Cup, contra lui Al Hilal, scor 2-1, Al Nassr nu se regăsește în campionat. A suferit a doua înfrângere consecutivă în Arabia Saudită, chiar dacă portughezul, Sadio Mane, Brozovic și Fofana au fost titulari.

Cristiano Ronaldo a început prost noul campionat din Arabia Saudită. Foto EPA EFE

Al Nassr a pierdut al doilea meci la rând în prima ligă a Arabiei Saudite. După înfrângerea cu Al Ettifaq, a urmat eșecul cu Al Taawon, scor 2-0. Deși are în componență jucători de clasă mondială, Al Nassr a pierdut și în etapa a doua a primei ligi din Arabia Saudită.

Cu Cristiano Ronaldo, Sadio Mane, Marcelo Brozovic și Fofana titulari , echipa gazdă a fost învinsă pe teren propriu de către Al-Taawon. Cu toate că a avut peste 20 de ocazii de a marca, Al-Nassr nu a găsit sub nicio formă drumul spre gol.

Dacă Ronaldo și compania încearcă se re regăsească în acest debut de stagiune, românii din Arabia Saudită și-au pus deja amprenta pe jocul echipei lor. Andrei Burcă a marcat pentru nou-promovata Al Akhdood în prima etapă (1-1 cu Al Shabab), pentru ca Florin Tănase să o facă în cea de-a doua rundă, contra lui Al Fateh (1-3).

Și în Emiratele Arabe Unite, românii au debutat cu dreptul. Al Sharjah, echipa antrenată de Cosmin Olăroiu, a câștigat cu 4-3 împotriva lui Ittihad Kalba, în prima etapă a noului sezon, pentru ca echipa lui Mirel Rădoi, Al Bataeh, să se impună în deplasare cu Al Wahda, scor 2-1.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”