Cristiano Ronaldo, la primul eșec cu Al Nassr în campionat. Criză de nervi la finalul derby-ului saudit

Cristiano Ronaldo, la primul eșec cu Al Nassr în campionat. Criză de nervi la finalul derby-ului saudit

Cristiano Ronaldo (38 de ani) a avut o evoluție modestă în eșecul suferit de Al Nassr pe terenul rivalei la titlu Al Ittihad, scor 0-1, în etapa cu numărul 20 din campionatul Arabiei Saudite, meci după care formația sa pierde poziția de lider în clasament.

Cristiano Ronaldo e iubit și când joacă slab. Foto Al Nassr

Al Nassr era neînvinsă în liga saudită din 3 septembrie 2022! Dar în Supercupă, echipa pierduse în fața aceleiași formații cu 3-1, și tot cu starul portughez pe teren. Al Nassr nu e pe drumul cel bun și asta s-a văzut încă din etapa trecută, când a trecut de o formație mult mai slabă cu 3-1 după ce în minutul 90+3 era condusă cu 1-0!

Cristiano Ronaldo și-a vărsat frustrarea la finalul partidei, având mai multe reacții nervoase calmate cu greu de colegii săi. În meciul cu Al Ittihad, Cristiano Ronaldo a trimis trei șuturi: unul pe poartă, unul pe lângă poartă și altul blocat. A atins mingea de 48 de ori și a avut o acuratețe a paselor de numai 67%, scrie DigiSport.

Ronaldo, un car de nervi la finalul partidei. Captură TV

Ronaldo, un car de nervi la finalul partidei. Captură TV

Presa saudită notează că starul portughez nu s-a ridicat la nivelul așteptat și "a fost redus la tăcere" de apărarea echipei Al Ittihad, cea mai bună din campionat (doar șase goluri primite în 20 de meciuri), dar Cristiano Ronaldo a primit nota 7 din partea site-ului de specialitate Sofascore.

“Al Nassr pierde primul loc în clasament. Ronaldo a fost redus la tăcere de o defensivă care a primit doar șase goluri în 20 de meciuri. În prelungirile meciului, jucătorul de 38 de ani putea să marcheze, dar șutul său puternic, cu stângul, a fost respins excelent de către portarul lui Al-Ittihad, Grohe.

Reproșuri pentru coechipieri

Frustrare maximă! Ronaldo a fost vizibil furios după fluierul final al meciului. A vorbit singur pe teren, a gesticulat și a avut reproșuri pentru coechipieri. Înainte de a părăsi gazonul, Ronaldo și-a aplaudat fanii, apoi a lovit câteva sticle cu apă”, notează saudigazette.com.

“Toți ochii au fost pe Cristiano Ronaldo în derby-ul cu Al Ittihad, dar portughezul n-a putut să facă diferența. A fost o înfrângere meritată pentru Al Nassr, iar Ronaldo s-a chinuit în fața apărării gazdelor. Ronaldo are două meciuri la rând fără gol marcat și a părăsit terenul extrem de nervos și frustrat”, notează o altă publicație din Arabia Saudită.

Mesajul lui Cristiano

"Dezamăgit de rezultat, dar rămânem concentrați pe acest sezon și pe meciurile pe care le mai avem de jucat. Mulțumesc suporterilor lui Al Nassr pentru sprijin, știm că putem conta pe voi!", a postat Cristiano Ronaldo, pe Instagram. Mesajul lui a primit 3,5 milioane de like-uri în câteva ore!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria