Cristiano Ronaldo, prins cu minciuna! Spaniolii îl acuză că își promovează fals noua afacere

Cristiano Ronaldo, prins cu minciuna! Spaniolii îl acuză că își promovează fals noua afacere

La începutul lunii iunie, Cristiano Ronaldo și-a prezentat noua afacere, în care a investit 10 milioane de euro. El a cumpărat compania Aguas Minerales de Avila, o firmă din Spania care produce apă minerală.

Cristiano Ronaldo, mândru ne noua sa investiție. Foto Publimetro

„Mi-am îndeplinit unul dintre visuri. Să investesc și să vă ofer ceva esențial vieții și sănătății, care a avut în rol esențial în modelarea mea. Vă prezit URUS9, o apă alcalină și antioxidantă”, declara Ronaldo la lansare, iar pe site-ul oficial, produsul era prezentat ca fiind „mai mult decât o apă”, fiind alcalină în mod natural și antioxidantă. În plus compania anunță că vrea să „îmbunătățească calitatea vieții” cu noul produs.

PH-ul anunțat nu corespunde cu cel anunțat

Presa din Spania a luat la bani mărunți noua afacere lui Cristiano Ronaldo și susține că există mai multe semne de întrebare vizavi afacerea sa. Cotidianul El Pais a explicat, prin intermediul site-ului său specializat în gastronomie, că nu există nicio dovadă care să confirme că apa alcalină, care are un pH mai are decât cea normală, este mai bună și că studiile existente sunt „puține și îndoielnice”.

În plus, dintr-o analiză a pH-ului apei promovate de fotbalistul portughez , a rezultat că acesta nu este de 9, așa cum a susținut compania, ci mai mic, de 8,62.

Mai mult, spaniolii acuză că pe pagina de Instagram a companiei preluată de Cristiano Ronaldo a fost publicată o imagine cu o cascadă, prezentată ca fiind din orașul spaniol El Oso, acolo de unde ar proveni apa minerală. Doar că spaniolii scriu că imaginea este a unei cascade din Portugalia.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat