Cristiano Ronaldo sfidează bunul-simț. Suma astronomică pe care a dat-o pe un ceas

Cristiano Ronaldo sfidează bunul-simț. Suma astronomică pe care a dat-o pe un ceas

Cristiano Ronaldo (37 de ani), jucătorul lui Al Nassr, și-a etalat noua sa achiziție. Nu este vorba despre vreo mașină, ci de un ceas pe care a plătit o sumă astronomică: 750.000 de euro.

Cristiano Ronaldo nu a marcat deocamdată într-un meci oficial pentru arabi. Foto Profimedia

Bijuteria a fost prezentată de atacantul portughez pe contul personal de Instagram. Ceasul model Caviar Tourbillon este personalizat, în interior având o imagine cu celebrul său salt al bucuriei după un gol marcat.

Conform producătorului, fabricarea unui astfel de model durează aproximativ 3 ani. Are limbile aur alb și 388 de pietre prețioase. Noua achiziție a lui Ronaldo va intra în colecția de lux acestuia, în care se mai află o piesă cumpărată cu preț dublu - un model Invisible Baguette Diamons Imperial Tourbillon, cu 474 de diamante și 70 de rubine.

image

De asemenea, portughezul mai deține un ceas Bugatti Chiron Tourbillon CR7 Edition, personalizat, care costă aproape un milion de euro.

Ronaldo este plătit regește de Al Nassr, cu 200 de milioane de euro pe an. Dar chiar și așa există multe voci în mediul online care îl critică pe portughez pentru modul în care își afișează mașinile sau bijuteriile în condițiile în care o mare parte a populației globului este afectată de criza financiară, foamete sau război.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...