Cristiano Ronaldo știe cine e cel mai bun jucător din istoria fotbalului. Indiciu: zero modestie

Cristiano Ronaldo știe cine e cel mai bun jucător din istoria fotbalului. Indiciu: zero modestie

Pe Cristiano Ronaldo nu l-a dat niciodată modestia afară din casă. Iar ultima sa afirmație confirmă această afirmație.

Ronaldo, rezervă la Cupa Mondială din Qatar, a revenit în echipa Portugaliei. Foto Getty images

Într-un interviu acordat recent celor de la Goal Arabia, cvintuplul câștigător al Balonului de Aur a recunoscut că se consideră cel mai bun din toate timpurile. "Eu sunt cel mai bun jucător din istoria fotbalului", a spus Cristiano Ronaldo. Brazilienii Ronaldo și Ronaldinho și argentinianul Lionel Messi ce or spune?!

După ce a bătut recorduri peste recorduri la cel mai înalt nivel, starul portughez a preferat banii saudiților de la Al Nassr – 220 de milioane de euro pe sezon – și a acceptat să joace în fotbalul arab. El a marcat până acum 9 goluri în cele 10 partide jucate în tricoul noii sale formații, cu care a semnat în iarnă.

198 de selecții pentru Portugalia

În urmă cu câteva zile, CR7 a devenit jucătorul cu cele mai multe meciuri jucate la nivel internațional, 198 la număr pentru Portugalia, după ce a fost folosit de Roberto Martinez, în preliminariile pentru Euro 2024, în jocurile cu Liechtenstein, scor 4-0, și Luxemburg, scor 6-0.

După ce a revenit în Arabia Saudită, Cristiano Ronaldo a fost ”răsplătit” de Al Nassr pentru cifrele atinse la naționala Portugaliei. Formația sa de club i-a oferit lui Cristiano Ronaldo un tort decorat cu diferite perioade în care atacantul a evoluat pentru naționala Portugaliei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...