Cristiano Ronaldo, tot mai supărat la „bătrânețe“: Scenariul șocant cu care se confruntă în Arabia Saudită VIDEO

Cristiano Ronaldo, tot mai supărat la „bătrânețe“: Scenariul șocant cu care se confruntă în Arabia Saudită VIDEO

Cristiano Ronaldo (38 de ani) a fost transferat la Al-Nassr Riad, la începutul anului, când echipa era pe primul loc în campionatul saudit. Între timp, după ce au cheltuit vreo 500 de milioane de euro cu CR7 (pentru un contract pe două sezoane și jumătate), iar Ronaldo le-a furnizat 11 goluri și 2 pase de gol în zece apariții în campionat, cei de la Al-Nassr au ajuns...pe locul 2!

Vorbim despre o situație paradoxală, care poate să aibă un final de-a dreptul șocant: Al-Nassr riscă să rateze titlul în Regat, cu Ronaldo în echipă, când locul 1 părea rezolvat după aducerea starului portughez. Acum însă, când mai sunt șapte etape de joc, lider e Al-Ittihad Jeddah (56 de puncte), iar podiumul e completat de Al-Nassr (53 de puncte) și de Al-Shabab Riad (47 de puncte).

Duminică seară, Al-Nassr a cedat șefia clasamentului, după 0-0 cu Al-Feiha (locul 11 din 16). Cu Cristiano Ronaldo integralist, trupa pregătită de Rudi Garcia a risipit două puncte mari, într-o rundă în care rivala Al-Ittihad Jeddah s-a impus, în deplasare, 2-1 cu Al-Wehda.

Vizibil frustrat după acest semieșec cu Al-Feiha, care poate cauza chiar pierderea titlului, Cristiano Ronaldo a fost un car de nervi, la ieșirea de pe teren. Iar imaginile cu el gesticulând nervos s-au viralizat, după cum se poate vedea mai jos:

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Sunt șocat, sunt consternat și, în același timp, debusolat” / Dorian Popa, țepuit de milionarul Donca

2 Marius, un tânăr de 29 ani, abia făcuse nunta și aștepta un copil. În noaptea exploziei ținea locul unui coleg

3 „Sunt recunoscătoare pentru această șansă“ / Fiica lui Robert Turcescu a semnat contract cu PRO TV

4 Martina Navratilova a răbufnit în cazul Simonei Halep: „Această suspendare miroase urât!”

5 Farmacistul reținut de DIICOT ar fi lucrat la Catena / Constantin Sonea aproviziona dealerii cu Fentanil și Oxicodonă