Cristiano Ronaldo, tratat ca un bibelou la Riad: Ce n-au voie să facă angajații hotelului unde stă

Cristiano Ronaldo, tratat ca un bibelou la Riad: Ce n-au voie să facă angajații hotelului unde stă

Cristiano Ronaldo – va împlini 38 de ani pe 5 februarie – va încasa 500 de milioane de euro, în următorii doi ani și jumătate la Al-Nassr, însă această sumă astronomică reprezintă doar o parte din ce i-au oferit saudiții.

Cristiano Ronaldo mai are de așteptat 12 zile până la meciul său de debut, la Al-Nassr.

Acum, britanicii de la „Daily Mail“ au aflat că, pe durata șederii sale la Riad, Ronaldo și familia sa vor trăi într-un lux de nedescris. În primul rând, CR7 și alaiul său vor sta, deocamdată, la hotelul Four Seasons, în cea mai importantă clădire din capitală, datorită arhitecturii sale impresionante.

Clădirea emblematică în care se află hotelul Four Seasons din Riad.

Clădirea emblematică în care se află hotelul Four Seasons din Riad.

Aflat într-o clădire de 100 de etaje, hotelul ocupă 12 niveluri, cu 237 de camere normale și 39 de apartamente regale. Ronaldo va sta într-un astfel de apartament, care ocupă două etaje! În rest, portughezul va avea 17 camere rezervate la Four Seasons pentru prieteni, agenții săi de pază și rude. Și va plăti, lunar, 250.000 de euro pentru cazare la acest hotel. Tot aici, portughezul va avea la dispoziție un birou, o sală de mese și una de conferință. O echipă formată din cei mai buni bucătari va prepara, zilnic, un meniu special pentru Ronaldo și familia sa. Potrivit informațiilor obținute de jurnaliștii britanici, angajații hotelului, care vor intra în contact cu starul portughez, au fost instruiți să nu-l deranjeze, sub nicio formă, pentru selfie-uri!

Spaniolii de la „Marca“ au dezvoltat și ei subiectul și au aflat că șederea lui Ronaldo la Four Seasons va fi, oricum, una temporară. Pentru că saudiții pregătesc o vilă de lux pentru CR7, cotată la vreo 12 milioane de euro! Odată ce lucrările se vor finaliza, Cristiano și familia sa își vor schimba reședința în Riad.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă