Cristiano Ronaldo, uitat de Real și Manchester de ziua lui. Portughezul a sărbătorit la foc de tabără

Cristiano Ronaldo, uitat de Real și Manchester de ziua lui. Portughezul a sărbătorit la foc de tabără

Portughezul Cristiano Ronaldo a sărbătorit împlinirea a 38 de ani alături de familie şi prieteni. Starul lusitan a postat o serie de fotografii pe conturile oficiale, unde este surprins şi alături de partenera sa, Georgina Rodriguez, de fiul cel mare, Cristiano Jr., cât şi alături de mai mulţi prieteni.

Ronaldo, Georgina și Cristiano jr, alături de prieteni de ziua fotbalistului. Foto Facebook

CR7 le-a mulţumit tuturor pentru mesaje şi s-a declarat recunoscător pentru faptul că şi-a putut petrece ziua alături de cei dragi. „Vă mulţumesc tuturos pentru mesajele de ‘La mulţi ani’! Sunt recunoscător pentru faptul că mi-am petrecut ziua alături de familie şi prieteni”, a scris atacantul pe Facebook.

Totodată, starul lusitan s-a relaxat la un foc de tabără, în deşertul din Arabia Saudită, alături de un grup de prieteni.

Felicitat de Al Nassr, Juve și Sporting

Mai multe cluburi la care a jucat Cristiano i-au transmis acestuia mesaje de felicitare. Însă două dintre ele au ”uitat”. Dacă la Manchester United era de așteptat, portughezul părăsind formația britanică după ce a criticat antrenorul și conducerea, la Real Madrid nu se aștepta nimeni. În tricoul ”Los Blancos”, atacantul a făcut istorie timp de 9 ani, cucerind cele mai importante trofee.

Bineînțeles că Al Nassr, gruparea pentru care evoluează acum Cristiano, l-a felicitat, postând un videoclip pe conturile oficiale prin care I-au transmis şi un mesaj special: „La mulţi ani celui mai bun din toate timpurile!”.

Cristiano Ronaldo, ”cu băieții” în deșertul saudit. Foto Facebook

Cristiano Ronaldo, ”cu băieții” în deșertul saudit. Foto Facebook

Iar alte formații care nu l-au uitat pe lusitan au fost Sporting Lisabona, echipă la care starul lusitan şi-a început cariera, cât şi Juventus, trupa la care a evoluat după plecarea de la Real Madrid.

De la transferul la Al Nassr, de la începutul lui 2023, Cristiano Ronaldo a bifat trei partide oficiale pentru saudiţi. CR7 a reuşit să marcheze un singur gol, în utlima etapă, din penalty, salvându-și echipa de la înfrângere. Al Nassr este pe primul loc în campionatul Arabiei Saudite, însă cu același număr de puncte ca următoarele două formații din clasament.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...