Cristiano Ronaldo va ajunge pe mâna unui român: Cu cine va lucra la noua sa echipă

Cristiano Ronaldo va ajunge pe mâna unui român: Cu cine va lucra la noua sa echipă

După ce va ajunge la Riad, urmând să semneze contractul colosal cu Al-Nassr , Ronaldo se va pregăti sub comanda francezului Rudi Garcia (58 de ani), fost antrenor la Lyon, Marseille sau AS Roma. Obligatoriu, noua echipă a lui Ronaldo va ținti câștigarea campionatului, mai ales că acum, după opt etape, Al-Nassr e pe 2 cu 19 puncte. Lider e Al-Shabab Riad cu 22 de puncte.

Cristiano Ronaldo va ajunge la al 5-lea club din cariera sa, la seniori. FOTO: Facebook

De-a lungul anilor, la Al-Nassr au activat mai mulți români. Regretatul Ilie Balaci (1996-1997) și Mircea Rednic (2004) se regăsesc pe lista antrenorilor care au fost la această grupare. Pe când Al-Nassr a fost pregătită de Walter Zenga (2010), la acest club au fost aduși și doi jucători români: Răzvan Cociș și Ovidiu Petre. Amândoi însă au făcut mai mult tușa. Și pe vremea lui Rednic, acesta a întărit lotul prin aducerea unui român, Adrian Neaga. Degeaba însă! „Puriul“ a fost demis după un mandat cu multe rezultate slabe.

Potrivit paginii de Wikipedia a clubului Al-Nassr Riad, la această grupare activează, inclusiv acum, un român. Vorbim despre maseurul Alexander Vlad, care face parte din stafful antrenorului Rudi Garcia.

În ultimii ani, Al-Nassr a câștigat titlul (2018-2019) și Supercupa Arabiei Saudite (2020). E clar însă că, după sosirea lui Ronaldo, obiectivul principal va fi cucerirea Ligii Campionilor Asiei. În această competiție, formația din Riad are un loc 2, obținut în 1995.

Mondialul din Qatar, fazele eliminatorii

Optimi

Olanda – SUA 3-1

Argentina – Australia 2-1

Franța – Polonia 3-1

Anglia – Senegal 3-0

Japonia – Croația

Brazilia – Coreea de Sud

S-au jucat, ieri, după închiderea ediției.

Maroc – Spania

Astăzi, ora 17.00, TVR 1

Portugalia – Elveția

Astăzi, ora 21.00, TVR 1

Sferturi

Olanda – Argentina (9 decembrie)

Anglia – Franța (10 decembrie)

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

3 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”

4 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?

5 VIDEO Priviți noua „drăcovenie” scoasă de americani din „cutia cu maimuțe”