Cristina Guseth, atac șocant la ministrul Justiției: Predoiu este un parvenit, ca mulţi alţii, un om fără nicio valoare

Cristina Guseth, atac șocant la ministrul Justiției: Predoiu este un parvenit, ca mulţi alţii, un om fără nicio valoare

Cristina Guseth, atac șocant la ministrul Justiției: Predoiu este un parvenit, ca mulţi alţii, un om fără nicio valoare.

Ministrul Justiţiei,  Cătălin Predoiu ,  a anunţat marţi propunerile pentru conducerea PÎCCJ, DNA şi DIICOT. Ulterior, şi-a explicat deciziile într-un interviu la Europa FM, cu jurnalista Ioana Ene Dogioiu, despre care Cristina Guseth, directorul fundaţiei Freedom House România, susţine că a lucrat pentru actualul ministru al Justiţiei.

Jurnalista Sorina Matei publică pe Facebook o corespondenţă privată cu Cristina Guseth, în care acesta din urmă îl face praf pe Predoiu.

 "Predoiu este un parvenit, ca mulţi alţii, un om fără nicio valoare în afară de a se promova pe sine în diverse funcţii. Să n-ai atâta creier încât să nu aperi pe traficantul ăla, când tu eşti putred de bogat. Predoiu i-a zis Monicăi că el câştigă 200 mii euro/lună, de aia vroia să intre în politică, se plictisise în avocatură. Mai du-te dreak... Se spune că Zamfirescu deţine mai toate clădirile de pe Plantelor... am o mare scârbă de cretinii ăştia", scrie Cristina Guseth.

Directorul fundaţiei Freedom House România vorbeşte şi despre jurnalista Ioana Ene Dogioiu, de la ziare.com: "Nadina a lucrat pentru Predoiu. Eu spun: câtă vreme lucrezi pentru un politician nu mai poţi fi jurnalist."

În 2015, Cristina Guseth a fost propusă pentru funcţia de ministru al Justiţiei în Guvernul Cioloş, însă a fost retrasă după audierea din Parlament. La momentul propunerii, Cătălin Predoiu a criticat decizia lui Cioloş, susţinând că "vom avea influențe Macovei în Justiție".

content-image

content-image

 
 


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa