Cristina Neagu, înjurată de galeria Rapidului: „Pentru mine, ei nu înseamnă nimic. Spune totul despre caracterul lor”

Cristina Neagu, înjurată de galeria Rapidului: „Pentru mine, ei nu înseamnă nimic. Spune totul despre caracterul lor”

Una dintre cele mai valoroase handbaliste a României a trecut prin momente grele în timpul partidei cu Rapid. CSM București a învins cu scor 31-24, și s-a calificat în „sferturile” Cupei României, după un meci în care Cristina Neagu a fost înjurată de galeria echipei adverse.

Cristina Neagu, înjurată de fanii echipei Rapid FOTO Profimedia

Conform gsp.ro, sportiva a fost înjurată și în timpul interviului pe care l-a oferit după încheierea meciului. Exasperată de scandările vulgare, Neagu a răbufnit, precizând că acest comportament spune totul despre caracterul lor.

Pentru mine, ei nu înseamnă absolut nimic! Pentru mine nu e dureros. Asta spune totul despre caracterul lor. Eu nu am ce să comentez. Asta spune totul despre ei. Știți foarte bine ce fel de galerie este...

În lumea asta, oricine poate fi suporterul oricărei echipe, atât timp cât o faci cu mândrie și fair play. Că eu țin cu o echipă de fotbal care nu e pe placul lor... Pe mine nu mă interesează ce cred ei. Dacă ei că cred că e frumos să vii într-o sală în care sunt atâția copii și să adresezi injurii... Repet, asta spune mult despre educația și caracterul lor”, a declarat Neagu.

Referitor la partidă CSM București-Rapid, Cristina Neagu a spus că este bucuroasă că vor merge mai departe.

"Sunt mândră și bucuroasă că mergem mai departe. Rapid are o echipă bună și a demonstrat de-a lungul anilor. Chiar vreau să fac diferența între fani și echipă. Noi, jucătoarele, ne respectăm între noi. Sper ca Rapid să ajungă cât mai sus în Liga Campionilor”, a adăugat Cristina Neagu.

România „toacă“ bani publici pe handbal feminin

Dacă la nivel de echipe naționale România a avut un șir de rezultate dezamăgitoare la ultimele turnee finale, în schimb, în ceea ce privește competiția supremă, la nivel de cluburi, avem un sezon excelent.

Pentru prima dată după 2021 încoace, am trimis două formații în fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor. Acum doi ani, Râmnicu Vâlcea și CSM București au trecut de grupe și s-au intersectat, în optimi, câștig de cauză având „tigroaicele“ conduse de Cristina Neagu: 54-51 după cele două întâlniri.

Acum, CSM a trecut direct în sferturi, ca urmare a clasării pe locul 2 în grupa A, în timp ce Rapid, pe 4 în grupa B, a avansat în optimi. Și am fi putut avea un nou duel românesc în sferturi, în cazul în care CSM învingea Krim, la Ljubljana, în ultima etapă din faza grupelor. În acest caz, formația finanțată de Primăria Capitalei ar fi câștigat seria din care a făcut parte și, ulterior, în sferturi ar fi dat de învingătoarea „dublei“ Krim-Rapid. Cum însă formația pregătită de Adi Vasile a cedat, surprinzător, la Ljubljana, scor 26-28, ea a terminat pe 2 în grupă. Și apoi s-a dat drumul la speculații în cel mai pur stil românesc!

Pe scurt, a fost avansată ideea că CSM a pierdut deliberat, tocmai pentru a evita un posibil meci cu Rapid în sferturi. Dacă a fost așa sau nu, probabil nu vom afla niciodată. Cert e că, în acest sezon, CSM și Rapid au avut deja două dispute aprinse în campionat. A fost 31-31 în Giulești și 27-26 pentru CSM, la Sala Polivalentă, la finalul lunii ianuarie. Acest al doilea rezultat a cam rezolvat ecuația câștigării titlului pentru „tigroaice“, deși mai sunt zece etape de jucat.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro