Cristina Neagu, victima unor grobieni: Cine sunt indivizii care au înjurat-o ca la ușa cortului

Cristina Neagu, victima unor grobieni: Cine sunt indivizii care au înjurat-o ca la ușa cortului

Ce s-a întâmplat, luni seară, la Sala Polivalentă, arată că problema huliganismului, ignorată la fotbal, lovește, treptat, și în alte sporturi.

Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă din România din ultimii mulți ani

Pentru că la meciul din Cupa României, CSM București – Rapid, galeria giuleștenilor a fost întărită cu suporteri care, de obicei, merg la meciurile din Superliga. Iar aceștia, știind că Neagu e o susținătoare declarată a FCSB-ului, au luat-o la înjurături pe vedeta CSM-ului, comportându-se mitocănește, ca la meciurile de fotbal.

Că eu țin cu o echipă de fotbal, care nu e pe placul lor... Pe mine nu mă interesează ce cred ei. Dacă ei au impresia că e frumos să vii într-o sală, cu mulți copii, și să adresezi injurii, atunci asta spune totul despre educația lor“, a spus Neagu, după meci.

Având în vedere cine e Cris, mi se pare o lipsă totală de respect. N-are ce căuta așa ceva într-o sală de handbal. Sunt și foarte mulți copii în sală. Nu e normal să se întâmple așa ceva. E lipsă de respect. N-ar trebui să ne punem mintea cu așa ceva. În primul rând, nu sunt suporteri de handbal. Ce putem să spunem? Probabil, pe stadioanele de fotbal așa se întâmplă. La handbal, vin oameni civilizați și ne susțin în mod decent“, a comentat Crina Pintea, pivotul CSM-ului, după meci.

Adrian Vasile, antrenor CSM București

Adrian Vasile, antrenor CSM București

La fel de vehement a fost și Adrian Vasile, antrenorul „tigroaicelor“: „Cred că trebuie să deosebim comportamentul dintr-o sală de handbal cu cel de pe un teren de fotbal. Nu că acolo ar fi normal să te comporți așa, dar acolo lumea s-a cam obișnuit cu așa ceva. Cred că, de multe ori, nu ne-am respectat valorile. Pe Cristina însă e greu să o atingi. Ea are un tricou foarte greu, având în vedere ce a făcut până acum“.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…