Cristina Spătar, aroganță de aproape 80.000 de euro?

Cristina Spătar, aroganță de aproape 80.000 de euro?

Cristina Spătar este răsfățată mai ceva ca o prințesă de către soțul ei, afaceristul Vicențiu Mocanu. De Moș Nicolae, artista a primit în dar o geantă Hermes, care valorează cât o mașină de lux.

Vedeta a postat o fotografie pe rețelele de socializare cu „bijuteria” din piele de crococodil. Este vorba despre un Hermes, model Kelly Sellier 25 , care ajunge și la prețul de 79.000 de dolari.

Cristina Spătar a spus că nu obișnuiește să se laude cu cadourile pe care le primește de la soțul ei, însă a postat fotografia la insistențele prietenelor ei.

„Una dintre piesele pe care mi le-am dorit. Am fost la Roma și când a văzut ce coadă era, nu te lăsa să intri. Eu n-am vrut să fac public lucrul acesta, însă am avut prietenele care mi-au zis să postez. Da, e un cadou superb. Să moară dușmanii. Nu știam că vine. El așa face, se pricepe la surprize frumoase. De Revelion trebuia să plecăm în Dubai, dar ne-au convins prietenii să mergem cu ei la Gura Humorului”, a declarat Cristina Spătar, la Xtra Night Show, potrivit Libertatea .

Cristina Spătar geantă Hermes


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB