Criză în PSD! Ciolacu, în pragul mazilirii! Vine Grindeanu?

Criză în PSD! Ciolacu, în pragul mazilirii! Vine Grindeanu?

Criză în PSD! Ciolacu, în pragul mazilirii! Vine Grindeanu?  

Greii PSD au fost convocați la o ședință cu liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu și Paul Stănescu. Întâlnirea s-a desfășurat la o pensiune din apropierea municipiului Bârlad, relatează Antena 3.

Întâlnirea privată a avut loc vineri și a ținut până noaptea târziu. În ultimele săptămâni a mocnit o tensiune în rândul social-democraților, acesta fiind chiar motivul adunării.

Potrivit informațiilor, liderii din regiunea Moldovei sunt nemulțumiți și i-ar fi spus lui Ciolacu să facă un pas în spate, iar alt lider să vină președinte al PSD. 

 Dumitru Buzatu este cel care a organizat întâlnirea și i-ar fi spus liderului PSD că membrii simpli nu se simt reprezentanți de Marcel Ciolacu în calitate de președinte, iar la Congres ar fi bine să candideze un alt lider al partidului.

Conform informațiilor Comisarul.ro, favorit pentru preluarea conducerii PSD ar fi fostul premier Sorin Grindeanu, actualul președinte al ANCOM. De altfel, în prima fază a preluării puterii interimare de către Ciolacu, Grindeanu s-a reactivat brusc în PSD, participând și la câteva ședințe județene. Apoi n-a mai apărut. Tabăra lui Stănescu, aflată acum în barca lui Ciolacu, o are favorită pe Gabriela Firea, însă baronii condiționează candidatura acesteia la șefia partidului de obținerea unui nou mandat de primar al Capitalei.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență

5 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?