Criză în PSD! Ciolacu, în pragul mazilirii! Vine Grindeanu?

Criză în PSD! Ciolacu, în pragul mazilirii! Vine Grindeanu?  

Greii PSD au fost convocați la o ședință cu liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu și Paul Stănescu. Întâlnirea s-a desfășurat la o pensiune din apropierea municipiului Bârlad, relatează Antena 3.

Întâlnirea privată a avut loc vineri și a ținut până noaptea târziu. În ultimele săptămâni a mocnit o tensiune în rândul social-democraților, acesta fiind chiar motivul adunării.

Potrivit informațiilor, liderii din regiunea Moldovei sunt nemulțumiți și i-ar fi spus lui Ciolacu să facă un pas în spate, iar alt lider să vină președinte al PSD. 

 Dumitru Buzatu este cel care a organizat întâlnirea și i-ar fi spus liderului PSD că membrii simpli nu se simt reprezentanți de Marcel Ciolacu în calitate de președinte, iar la Congres ar fi bine să candideze un alt lider al partidului.

Conform informațiilor Comisarul.ro, favorit pentru preluarea conducerii PSD ar fi fostul premier Sorin Grindeanu, actualul președinte al ANCOM. De altfel, în prima fază a preluării puterii interimare de către Ciolacu, Grindeanu s-a reactivat brusc în PSD, participând și la câteva ședințe județene. Apoi n-a mai apărut. Tabăra lui Stănescu, aflată acum în barca lui Ciolacu, o are favorită pe Gabriela Firea, însă baronii condiționează candidatura acesteia la șefia partidului de obținerea unui nou mandat de primar al Capitalei.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șerpăria asta este Poliția Română? Amănunte incredibile publicate de o jurnalistă celebră

2 VIDEO Categoria „valori” / Ăla de lângă Bercea Mondial este președintele PSD Olt, cel care i-a luat locul tracto…

3 EXCLUSIV Traian Băsescu NU va candida la Primăria Capitalei!

4 Cum arăta geanta cu 3,8 milioane de dolari cash cu mita primită de Elena Udrea în sediul PDL / Afară, lumea prot…

5 Pro România, partidul CIE / SIE: Predoiu-general, Ponta-copil de trupă, Anghelache-aport valutar