Croații, jigniri la adresa lui Istvan Kovacs: „Un rahat român! Dacă arunci un portofel, cine ajunge mai întâi, bacteria sau românul? Țiganii sunt țigani”

Croații, jigniri la adresa lui Istvan Kovacs: „Un rahat român! Dacă arunci un portofel, cine ajunge mai întâi, bacteria sau românul? Țiganii sunt țigani”

Reprezentativa Croaţiei s-a calificat în finala Ligii Naţiunilor învingând în semifinale, miercuri seară, la Rotterdam, selecţionata Olandei, scor 4-2 după prelungiri.

Pentru Olanda au înscris Malen ’34 şi Lang ‘90+6. Croaţia a marcat prin Kramaric ’55 (penalti), Pasalic ’72, Petkovic ’98 şi Modric ‘116 (penalti).

Meciul a fost arbitrat de Istvan Kovacs, care a nemulțumit ambele tabere și a atras reacții virulente în mediul online, din partea ambelor tabere.

Suporterii naționalei Croației au avut reacții foarte agresive la adresa „centralului” din Carei.„Acest arbitru e un idiot absolut. Tragicomedie”, a scris un suporter croat. „Kovacs, așa cum era de așteptat. Fără nicio idee, inutil”, / „Prestație criminală. La naiba cu Kovacs” / „Nu uitați al 12-lea om al Olandei!”, au mai postat croații după Olanda – Croația 2-4.

Aceștia nu au avut limite și au reacționat cu afirmații rasiste la adresa românului. „Concluzia arbitrajului lui Istvan Kovacs. Dacă arunci un portofel, cine ajunge mai întâi, bacteria sau românul?”/ „Unde ați găsit acest țigan? Cel mai prost arbitru pe care l-am văzut vreodată. Îi face cadou partida Olandei”/ „Țiganii sunt țigani”.

Conform prosport.ro , Istvan Kovacs nu a scăpat nici de criticile olandezilor. „Istvan Kovacs, ce dramă!”/ „Acela nu e niciodată penalty. Modric plonjează. Patetic. De aceea există simulări în sport, pentru că aduc lovituri de pedeapsă. Jenant. Kovacs poate mai mult de atât. Și Modric”/ „Kovacs, un rahat român”. Batavii l-au comparat pe Istvan Kovacs cu Byron Moreno, ecuadorianul care a ajuta-o pe Coreea de Sud să câștige cu Italia și care a fost numit „bovină nedumerită” de presa peninsulară în 2002. „De la Byron Moreno nu am mai văzut un arbitru atât de slab ca Istvan Kovacs”.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?