CS Universitatea Craiova - FC Ufa 1-2, în meci amical

CS Universitatea Craiova - FC Ufa 1-2, în meci amical

Echipa de fotbal CS Universitatea Craiova a fost învinsă de formația rusă de primă divizie FC Ufa cu scorul de 2-1 (1-1), sâmbătă, în al patrulea meci disputat în stagiul de pregătire din Austria, în localitatea Volders.

CSU Craiova a deschis scorul în minutul 41, după o incursiune pe flancul stâng a lui Alex Băluță, care a pasat în fața porții, iar Alexandru Mateiu a înscris cu latul, relatează site-ul clubului. FC Ufa a egalat după trei minute, când Safronidi a marcat printr-un șut în forță de la marginea careului. Suhov a adus victorie rușilor în minutul 58, cu o execuție din interiorul careului.

Alex Mateiu a avut o ocazie importantă în minutul 25.

La FC Ufa, care a încheiat pe locul 8 ultima ediție de campionat, a jucat și nigerianul Kehinde Fatai, fost la Astra Giurgiu și Farul Constanța.

Ca și în precedentele meciuri amicale, alb-albaștrii au fost susținuți din tribune de aproximativ 50 de români stabiliți peste hotare.

Antrenorul Devis Mangia a început cu următorii jucători: Mitrovic — Dimitrov, Barthe, Kelic, Briceag — Mateiu, Screciu — Băluță, Gustavo, Bancu — Ivan. În repriza a doua, Enache a intrat în locul lui Mateiu și Bîrzan în locul lui Băluță.

FC Ufa a jucat în următoarea formulă: Belenov — Safronidi, Suhov, Tabidze, Jivogliadov, Tumasian — Zaseev, Obliakov, Paurevic — Fatai, Igboun.

AGERPRES (AS-editor: Mircea Lazaroniu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”