CS Universitatea Craiova, învinsă de formația albaneză Teuta Durres în meci amical

CS Universitatea Craiova, învinsă de formația albaneză Teuta Durres în meci amical

Echipa de fotbal CS Universitatea Craiova a fost învinsă de formația albaneză KF Teuta Durres cu scorul de 2-1 (2-0), joi seara, într-un meci amical jucat în stagiul de pregătire din Austria.

Golul echipei oltene a fost reușit de Alin Manea (86), potrivit site-ului echipei din Bănie, după ce albanezii, clasați pe locul 4 în campionatul trecut, punctaseră prin Arber Cyrbja (20) și Emiljano Musta (37).

Antrenorul Gheorghe Mulțescu a aliniat formația: L. Popescu (A. Vlad, 75) — Briceag (Vlădoiu, 59), Dumitraș (Kay, 66), Popov (Hreniuc, 55), Vătăjelu (Bogdan, 72) — Mateiu (Ciocoteală, 46) — R. Petre (Screciu, 46), A. Manea (Jurj, 46), Băluță (A. Manea, 71) — A. Ivan, Mazarache (R. Petre, 68).

''Suntem într-o perioada de acumulări, iar acesta este primul nostru joc. Avem doar 10 zile de pregătire, iar în opinia mea, în aceasta partida câștigurile au primat în fața nerealizărilor. Mi-a plăcut repriza a doua, echipa a funcționat mai bine, a adus mai repede mingea în fața porții. Am avut și un gol și mai multe ocazii. În repriza secundă toată lumea a fost conectată la dinamica jocului'', a apreciat Mulțescu.

''Sigur, nu mă mulțumește rezultatul, încă sunt multe lucruri de pus la punct. Ne-au lipsit o parte dintre jucătorii experimentați, pe care nu am dorit să-i expunem inutil la riscuri, întrucât nu sunt recuperați total. Drept urmare am mizat pe copii crescuți la Centrul de juniori al Universității, fapt pozitiv pentru viitorul Craiovei fotbalistice. Una peste alta, zic că a fost un test bun, elocvent pentru a vedea unde ne situăm, un antrenament bun și, în același timp, a fost un joc care ne-a edificat în privința unor jucători, drept urmare vom trage concluziile în privința completării lotului'', a mai spus tehnicianul.

Următoarea partidă amicală a Universității Craiova este programata duminică 26 iunie, contra formației Red Bull Salzburg, campioana Austriei.

AGERPRES (AS-editor: Mihai Țenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”