CSM aprobă încetarea activității la DNA a trei procurori și respinge alte trei solicitări

Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a admis, marți, cererile de încetare a activității la Direcția Națională Anticorupție formulate de trei procurori și a respins alte trei solicitări similare, au declarat, pentru AGERPRES, oficiali din CSM.

Potrivit oficialilor citați, Secția a admis cererea de încetare a activității la DNA și revenire la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 București formulată de procurorul Alina Ștefănescu și solicitarea procurorului Alina Irina Avram de încetare a activității la DNA și continuarea activității la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu sau revenire la Parchetul de pe lângă Tribunalul București. De asemenea, CSM a avizat favorabil o eventuală detașare de la DNA a procurorului Claudiu Dumitrescu.

În schimb, arată sursele citate, Secția a respins cererea de transfer de la DNA la Parchetul de pe lângă Tribunalul București sau Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București a procurorului Eugen Anton și pe cea a procurorului Mădălina Scarlat de transfer de la DNA la Parchetul General, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București, Parchetul de pe lângă Tribunalul București sau, respectiv, la unul din celelalte parchete de pe lângă judecătoriile de sector din București.

Tot marți, Secția pentru procurori a respins și solicitarea procurorului Ioan Chiș de încetare a activității la Direcția Națională Anticorupție și continuarea activității la unul dintre parchetele de pe lângă judecătoriile de sector din București sau la Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a mințit Dăncilă despre angajarea fiului și, mai ales, cum a băgat în față adopția, cu nemernicie tipic pe…

2 VIDEO Sondaj pe stradă în București. Iohannis are un scor zdrobitor. Pensionară: „Este rușinos să fie Dăncilă …

3 Birchall a rămas cu colții înfipți în gâtlejul Proastei! Nou atac după minciunile sfruntate de marți

4 A murit Corina Untilă, unul dintre eroii veritabili din decembrie '89: „Am fost împuşcată de armata propriei m…

5 Fostul premier Tudose îndeamnă oamenii să voteze cu Iohannis! „Nu e vorba despre un vot cu inima, ci despre un…

recomandări

Te ia DNA: Mitu Augustin

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Faceți cunoștință cu Grumpy cat japoneză, care e chiar mai grumpy decât originala