CSM aprobă încetarea activității la DNA a trei procurori și respinge alte trei solicitări

Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a admis, marți, cererile de încetare a activității la Direcția Națională Anticorupție formulate de trei procurori și a respins alte trei solicitări similare, au declarat, pentru AGERPRES, oficiali din CSM.

Potrivit oficialilor citați, Secția a admis cererea de încetare a activității la DNA și revenire la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 București formulată de procurorul Alina Ștefănescu și solicitarea procurorului Alina Irina Avram de încetare a activității la DNA și continuarea activității la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu sau revenire la Parchetul de pe lângă Tribunalul București. De asemenea, CSM a avizat favorabil o eventuală detașare de la DNA a procurorului Claudiu Dumitrescu.

În schimb, arată sursele citate, Secția a respins cererea de transfer de la DNA la Parchetul de pe lângă Tribunalul București sau Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București a procurorului Eugen Anton și pe cea a procurorului Mădălina Scarlat de transfer de la DNA la Parchetul General, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București, Parchetul de pe lângă Tribunalul București sau, respectiv, la unul din celelalte parchete de pe lângă judecătoriile de sector din București.

Tot marți, Secția pentru procurori a respins și solicitarea procurorului Ioan Chiș de încetare a activității la Direcția Națională Anticorupție și continuarea activității la unul dintre parchetele de pe lângă judecătoriile de sector din București sau la Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Mă doare în pulă pe mine. Nu mor caii când vor câinii“ / Acesta este PSD, oameni buni! Director de instit…

2 Date noi / Generalul Nicolae Ciucă, noul premier desemnat. Orban, ministru și posibil vicepremier. 3 miniștri di…

3 Citiți! Iată de ce nu cred oamenii „datele oficiale”! O porcărie ordinară, ținută 30 de ani „sub capac”, în Ma…

4 Teoria conspirației? / VIDEO Specialist la CNBC: Tulpina de CoVid-19 din Iran este diferită față de cea care a l…

5 FOTO / Priviți, rafturile mai multor magazine mari din București, golite pe fondul isteriei mediatice generate d…

recomandări

Te ia DNA: Camelia Gavrila

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Ce se întâmplă când o rachetă lovește 45 de straturi de geam antiglonț