CSM ar putea institui monitorizarea trimestrială a Planului de măsuri pentru îndeplinirea recomandărilor din cadrul MCV

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) ar putea decide, marţi, instituirea unui mecanism de monitorizare trimestrială a Planului de măsuri pentru îndeplinirea recomandărilor din cadrul Mecanismului de Cooperare şi Verificare (MCV).

Potrivit informaţiilor publicate pe site-ul CSM, ordinea de zi a şedinţei de marţi include un punct referitor la o notă a Direcţiei afaceri europene, relaţii internaţionale şi programe "privind analiza proiectului de Plan de măsuri pentru îndeplinirea recomandărilor Comisiei Europene în cadrul MCV şi privind organizarea Misiunii de evaluare a Comisiei Europene în cadrul Mecanismului de Cooperare şi Verificare, din perioada 14-16 martie 2018".

Comisia Relaţii Internaţionale şi Programe din cadrul CSM a avizat deja, în şedinţa din 9 martie, nota întocmită de Direcţia afaceri europene, relaţii internaţionale şi programe, pe care a trimis-o spre aprobare plenului "cu propunerea de instituire a unui mecanism de monitorizare trimestrială a planului de măsuri".

Reprezentanţii Comisiei Europene s-au aflat între 14 şi 18 martie la Bucureşti, pentru misiunea de evaluare în cadrul MCV, context în care au avut întâlniri cu reprezentanţi ai sistemului judiciar, Parlamentului şi Guvernului. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cel mai mare furt comis vreodată de un român tocmai s-a mușamalizat. Țara a pierdut peste un miliard de dolari

2 VIDEO Aici se organizau ședințele cu droguri pentru care a fost arestat fostul șef DIPI. Carmen Brumă, nevasta…

3 Săracilor...

4 Revoltător! / Șefii Jandarmeriei urmăriți penal în Dosarul 10 august au încercat să iasă la pensie, ca să scape …

5 Afacerea Murzuk, cel mai mare tun din istoria României! Ai un șoc când citești așa ceva!

recomandări

Te ia DNA: Iosif-Ionel TOMA

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Noi sloganuri fake amuzante