CSM Bucureşti a pierdut în sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin, în fața danezelor de la Esbjerg

CSM Bucureşti a pierdut în sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin, în fața danezelor de la Esbjerg

CSM Bucureşti a pierdut meciul cu echipa daneză Team Esbjerg, duminică, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin.

CSM Bucureşti a pierdut meciul cu Team Esbjerg FOTO Captură YouTube

CSM Bucureşti a fost învinsă în deplasare cu scorul de 32-28 (17-13).

Danezele au avut un avans de patru goluri

Tigroaicele au început bine şi au condus cu 4-2 şi 5-3, dar Esbjerg a înscris de patru ori la rând (7-5) şi a preluat controlul. Danezele au intrat la pauză cu un avans de patru goluri, 17-13.

În repriza secundă, Team Esbjerg a avut şi şapte goluri în plus pe tabelă, 24-17, dar CSMB a reuşit să se apropie la trei goluri pe final, 31-28, dar a ratat şansa de se apropia la doar două lungimi şi Esbjerg a înscris în penultima secundă , câştigând cu 32-28.

Pentru CSM au înscris Emilie Hegh Arntzen 10 goluri, Cristina Neagu 7, Siraba Dembele Pavlovic 5, Elizabeth Omoregie 3, Malin Larsen Aune 1, Marina Sudakova 1, Crina Pintea 1.

Laura Glauser a apărat 7 aruncări (43,75%), iar Evelina Eriksson a parat 5 şuturi (21,74%):

Golurile gazdelor au fost reuşite de Mora Mork 8, Ingstad Vilde Mortensen 6, Henny Ella Reistad 5, Anne Tolstrup Petersen 4, Sanna Charlotte Solberg-Isaksen 3, Kaja Kamp Nielsen 2, Kristine Breistol 2, Kathrine Brothmann Heindahl 1, Mette Tranborg 1.

Amalie Milling a apărat 5 şuturi (31,25%), iar Anna Opstrup Kristensen a parat 4 aruncări (19,05%).

Meciul a fost arbitrat de lituanienii Tomas Barysas şi Povilas Petrusis, iar delegaţi EHF au fost spaniolul Pablo Permuy şi norvegianul Svein Olav Oie.

Manşa secundă se va juca pe 7 mai, în Sala Polivalentă din Bucureşti.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani